banoffee | banoffee συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | banoffee συνταγη | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Στρουντελ Λαχμαντσουν

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά (Για το λαχμαντσούν):

  • 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο
  • 500 γραμ. κιμά χοιρινό
  • 1,5 κονσέρβας κονκασέ ή ακόμα καλύτερα ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα (για όσους έχουν την ευτυχία να μαγειρεύουν στην Ελλάδα)
  • 2 μακρόστενες πράσινες πιπεριές
  • 2 μακρόστενες κόκκινες πιπεριές
  • 4 μέτρια γλυκά κρεμμύδια (αν βρείτε κόκκινα ακόμα πιο καλά)
  • ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • ελαιόλαδο
  • 1,5 κουτ. του γλυκού κύμινο
  • 1,5 κουτ. του γλυκού καυτερό μπούκοβο
  • λίγο ταμπάσκο πράσινο
  • λίγη γούστερ σος
  • λίγη κέτσαπ
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι


Υλικά (Για το στρούντελ):
  • 2 σφολιάτες γαλλικού τύπου (1 κουτί)
  • 1 μεγάλο βαθύ πιάτο με τριμμένα τυριά (προτείνω έμμενταλ γιατί λιώνει όμορφα, φέτα για τη ιδιαίτερη γεύση της, μετσοβόνε για το άρωμα του καπνού και γκούντα γιατί ως γνωστόν δεν γίνεται παράσταση μόνο με πρωταγωνιστές.
  • 1 κρόκο αβγού χτυπημένο


Εκτέλεση:
  • Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τους δύο κιμάδες να τσιγαριστούν. Τους πατάμε συνεχώς ώστε να μην μας σβολιάσουν. Μόλις αλλάξει χρώμα, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τις πιπεριές και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Προσθέτουμε και τις πιπεριές και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν. Πριν να τελειώσει το ψήσιμο, βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Αμέσως μετά ανακατεύουμε τα μίγμα του κιμά με αυτό των τυριών.
  • Λαδώνουμε ένα ρηχό αλουμινένιο ταψί. Ανοίγουμε πάνω σε αυτό τις σφολιάτες και τις λαδώνουμε με ένα βουρτσάκι. Με μια κουτάλα με τρύπες (για να μην πάρουμε πολύ από το ζουμί του φαγητού) απλώνουμε το μείγμα σε μια λεπτή στρώση επάνω στο φύλλο. Κλείνουμε το φύλλο σε ρολό προσέχοντας οι άκρες να μην έχουν χαραμάδες που θα κάνουν το μείγμα μας να χυθεί έξω. Με ένα βουρτσάκι αλείφουμε την επάνω επιφάνεια των δύο στρούντελ με τον χτυπημένο κρόκο του αβγού.
  • Ψήνουμε στους 270ο C για 40 λεπτά περίπου.


Το φαγητό αυτό τρώγεται ιδιαίτερα ευχάριστα με συνοδεία απο αραιό ρευστό τζατζίκι χωρίς σκόρδο. Τη δίψα σας θα ξεδιψάσει μια ξανθιά Lager.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • σκόρδο
  • κιμάς
  • μαϊντανός
  • χοιρινό
  • κέτσαπ
  • κύμινο
  • γκουντα
  • ταμπάσκο
  • σφολιάτα
  • κονκασέ
  • μπούκοβο
  • μοσχάρι
  • έμενταλ
  • μετσοβόνε

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • Με μοσχάριΝαι
  • Με χοιρινόΝαι
  • Με κιμάΝαι
  • Με πουλερικάΝαι
  • Με κουνέλιΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Ναι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία