banoffee | banoffee συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | banoffee συνταγη | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Τουρτα μαυρη

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 10 αβγά
  • 320 γραμ. ζάχαρη
  • 3-4 κουτ. σούπας φρυγανιά
  • 320 γραμ. αμύγδαλα (με τη φλούδα)
  • 1 κουτ. σούπας κανέλα
  • 1 / 2 κουτ. του γλυκού τριμμένα γαρύφαλα
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • 1 ποτήρι του κρασιού κονιάκ


Για το σιρόπι:
  • 320 γραμ. ζάχαρη
  • 1 ποτήρι νερό
  • 1 / 2 λεμόνι


Εκτέλεση:
  • Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε τα αμύγδαλα, τη φρυγανιά, την κανέλα, τα γαρίφαλα και τ' ασπράδια των αβγών χτυπημένα μαρέγκα. Στο τέλος, ρίχνουμε το κονιάκ και το μπέικιν πάουντερ.
  • Βάζουμε το μείγμα σε ταψί πάνω σε λαδόκολα. Το ψήνουμε κι όταν γίνει, το ποτίζουμε με σιρόπι. Για να φτιάξουμε το σιρόπι, βράζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι μέχρι να "δέσουν", να ανακατευτούν καλά. Το αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα και το καλύπτουμε με σοκολάτα (κουβερτούρα λιωμένη σε γάλα).

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • κανέλα
  • ζάχαρη
  • φρυγανιά
  • αυγό
  • γάλα
  • κονιάκ
  • αμύγδαλο
  • σοκολάτα
  • κουβερτούρα
  • γαρύφαλλο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Ναι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • κανέλα
  • ζάχαρη
  • φρυγανιά
  • αυγό
  • γάλα
  • κονιάκ
  • αμύγδαλο
  • σοκολάτα
  • κουβερτούρα
  • γαρύφαλλο

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία