μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο διαιτα bukan | cupcakes recipe ελληνικα | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | τσιζκεικ με γιαουρτι ευκολο | διαιτα dukan για χορτοφαγους | ντουκαν συνταγες γλυκα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Παρασκευη Λακερδας

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

  • Αγοράζουμε από τον ιχθυοπώλη μας (όχι από supermarket ή πλανόδιους ή λαϊκές, έχει σημασία) ένα τουρούκι (παλαμίδα μεγάλη, πάνω από 1.5 κιλό) φρέσκια και ζωντανή.
  • Την καθαρίζουμε χωρίς να σκίσουμε την κοιλιά και αφού κάνουμε μιά χαρακιά στην ουρά, την βάζουμε για μια-δυό ώρες σε παγόνερο για να φύγει το αίμα.
  • Κατόπιν την κόβουμε σε φέτες χοντρές (τάκους) 4-5cm και καθαρίζουμε με ένα ξυλάκι από σουβλάκι το παγωμένο αίμα που είνα μέσα στην ραχοκοκκαλιά.
  • Ξεπλένουμε καλά και αφού την πασπαλίσουμε με χοντρό αλάτι την βάζουμε σε ένα ανοιχτό δοχείο που στρώσαμε με αλάτι, μέσα στο ψυγείο.
  • Σε 3 μέρες περίπου, ανάλογα με το ψάρι, την βγάζουμε, ξεπλένουμε από το αλάτι προσεκτικά και αφού την κόψουμε σε μικρές φέτες, την τοποθετούμε μέσα σε σπορέλαιο (ΟΧΙ ελαιόλαδο).


Μπορεί να μείνει στο ψυγείο για αρκετό καιρό.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • σπορέλαιο
  • κοιλιά

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • σπορέλαιο
  • κοιλιά

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία