μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σπαγγετι Arugala

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • Φρέσκα μανιτάρια (ό,τι βρείτε. Αν βρείτε άγρια, ακόμη καλύτερα, αλλά δε θα κολλήσουμε εδώ)
  • Λιαστές ντομάτες. (Υποθέτω ότι γίνεται και με φρέσκιες, αλλά οι λιαστές είναι πολύ καλύτερες)
  • Φρέσκο πλατύφυλλο βασιλικό
  • Σπαγγέτι
  • Ελαιόλαδο
  • Βούτυρο
  • Σκόρδο
  • Ρόκα


Εκτέλεση:
  • Βράζουμε το σπαγγέτι. Όσο βράζει, κόβουμε τα μανιτάρια σε φετάκια και τα σωτάρουμε με λίγο βούτυρο μέχρι να γίνουν.
  • Ζεσταίνουμε το λάδι, και σωτάρουμε το (ψιλοκομμένο) σκόρδο. Όταν μαλακώσει λίγο, προσθέτουμε τις (ψιλοκομμένες) ντομάτες, αφήνουμε για 2-3 λεπτά.
  • Στραγγίζουμε το σπαγγέτι, και αναμειγνύουμε με το ζεστό λάδι-σκόρδο-ντομάτες, τα μανιτάρια, τη ρόκα και το βασιλικό (μην τον κόψετε, απλά σχίστε τα φύλλα με το χέρι).
  • Ανακατεύουμε καλά, και σερβίρουμε με παρμεζάνα ή άλλο τριμμένο τυρί.


Καλή όρεξη...

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • ντομάτα
  • λάδι
  • βασιλικός
  • σκόρδο
  • τυρί
  • ρόκα
  • σπαγγέτι
  • μανιτάρι
  • παρμεζάνα

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • ντομάτα
  • λάδι
  • βασιλικός
  • σκόρδο
  • τυρί
  • ρόκα
  • σπαγγέτι
  • μανιτάρι
  • παρμεζάνα

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία