banoffee | banoffee συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | banoffee συνταγη | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κολοκυθοανθοι γεμιστοι τηγανητοι

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά (για 4 άτομα)

  • 20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι (ολόφρεσκα λουλούδια από κολοκύθια)
  • 200 γραμ. φέτα τριμμένη
  • 100 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • λάδι για τηγάνισμα
  • 2 αυγά


Υλικά για το χυλό
  • 1.5 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 3 κουτ. ελαιόλαδο
  • 1/2 φλιτζ. μπύρα
  • 1 φλιτζ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση
  • Ανακατεύετε όλα τα υλικά για το χυλό σε ένα μπωλ και τα χτυπάτε καλά.
  • Ανακατεύετε τα τυριά, το μαϊντανό και τα αυγά και γεμίζετε με τη γέμιση τους κολοκυθοανθούς. Στρίβετε τις άκρες τους για να κλείσουν ώστε να μη χυθεί έξω η γέμιση.
  • Ζεσταίνετε το λάδι σε βαθύ τηγάνι. Βουτάτε τους ανθούς στο χυλό που έχετε ετοιμάσει και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
  • Τους γυρίζετε από την άλλη πλευρά για να ροδίσουν. Οταν είναι έτοιμοι, τους βάζετε σε μια πιατέλα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν και σερβίρετε.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • αλεύρι
  • αυγό
  • μαϊντανός
  • κεφαλογραβιέρα
  • μπύρα
  • κολοκυθοανθοί

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία