μπλακ φορεστ βεφα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake συνταγη philadelphia | μπράουνις συνταγή ποτήρι | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | ευκολο τσιζκεικ με digestive
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Χονδρος (Δαδιωτικος)

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Εκτέλεση:

  • Βάζετε σε κρύο νερό 3-4 ώρες (ή 1 ώρα σε χλιαρό νερό) σιτάρι (ποσότητα αναλόγως) σκληρό ψωμωμένο για να μαλακώσει.
  • Το βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και το βάζετε σε σακούλα χοντρή υφαντή, δένετε καλά το άνοιγμα της σακούλας και το κοπανάτε σε ένα πεζούλι πέτρινο ρίχνοντας ζεστό νερό κατά διαστήματα πάνω στη σακούλα.
  • Το κοπανάτε μέχρι να βγει η φλούδα, μετά τρίβετε τα χέρια σας στο λούκι μέσα ενός ενός κεραμιδιού, για να βγει καλά η φλούδα. Απλώστε το για λίγο σε ένα καθαρό πανί να στεγνώσει. Το ξανεμίζετε να πέσει η φλούδα, μετά το βάζετε σε μια κατσαρόλα και αλλάζετε νερό ώσπου να μη μείνει καμιά φλούδα.
  • Το βάζετε στη φωτιά με νερό, ανακατεύετε συνέχεια γιατί κολλάει, προσθέτοντας νερό όταν χρειάζεται.
  • Προς το τέλος, προσθέστε φύλλα δάφνης, άκοπη κανέλλα (για άρωμα) και λίγο αλάτι.
  • Οταν βράσει καλά και γίνει σαν κρέμα, το κατεβάζετε από τη φωτιά και το καίτε με λάδι.
  • Το σερβίρετε πασπαλίζοντας το με κανέλλα και ζάχαρη.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κανέλα
  • ζάχαρη
  • λάδι
  • δάφνες
  • σιτάρι

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κανέλα
  • ζάχαρη
  • λάδι
  • δάφνες
  • σιτάρι

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία