banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | τουρτα black forest βεφα | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Προσφυγακια

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά για 2 άτομα

  • 4 προσφυγάκια
  • αλεύρι
  • λάδι


Εκτέλεση
  • Ζεσταίνετε λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Ρίχνετε αρκετό λάδι για να μην κολλήσουν τα ψάρια στο τηγάνι, περίπου να φτάνει μέχρι τη μέση του ψαριού.
  • Ξεπλένετε και σκουπίζετε τα ψάρια από το νερό. [Εννοείται ότι τα έχετε ήδη καθαρίσει από λέπια κλπ.]
  • Σε ένα ταψάκι ή μεγάλο πιάτο, ρίχνετε μπόλικο αλεύρι και αλευρώνετε τα ψάρια. Πρέπει να καλυφθεί όλο το ψάρι με αρκετό αλεύρι.
  • Όταν κάψει το λάδι, ρίχνετε τα προσφυγάκια στο τηγάνι και τα τηγανίζετε μέχρι να πάρουν χρώμα (γύρω στα 5-10 λεπτά η κάθε πλευρά) σε χαμηλή φωτιά.
  • Τα τοποθετείτε σε χαρτί κουζίνας ώστε να απορροφηθεί το λάδι τους και τα σερβίρετε.


Συνδυάστε τα με χόρτα, κρασάκι άσπρο και σαλάτα χωριάτικη.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • αλεύρι

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • αλεύρι

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία