banoffee | banoffee συνταγή | black forest συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee pie συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Αγγιναρες με σουπιες και πατατες

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά

  • 200 γρ. ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 κιλό σουπιές ή καλαμάρια κομμένα σε ροδέλες
  • 200 γρ. άσπρο ξηρό κρασί
  • 200 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 600 γρ. πατάτες σε κύβους
  • 10-12 καρδιές αγγινάρας κομμένες στα τέσσερα
  • Αλατοπίπερο

    Εκτέλεση:
  • Βάζετε το λάδι να ζεσταθεί σε μια φαρδιά κατσαρόλα. Ρίχνετε τα κρεμμυδάκια και τα τσιγαρίζετε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
  • Προσθέτετε τις σουπιές (ή τα καλαμάρια) και ανακατεύετε για 1-2 λεπτά.
  • Προσθέτετε και το κρασί και τις ντοματούλες και σιγοβράζετε για 8-10 λεπτά. Ρίχνετε τις πατάτες και το μαϊντανό και σιγοβράζετε για 15 λεπτά ακόμα.
  • Ρίχνετε τις αγκινάρες, αλατοπιπερώνετε καλά και σιγοβράζετε με σκεπασμένη κατσαρόλα για 15 λεπτά ακόμη ώστε να μαλακώσουν καλά οι σουπιές, οι πατάτες και οι αγκινάρες και να εξατμιστουν τα υγρά.
    Σερβίρετε ζεστό ή κρύο.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • πατάτα
  • μαϊντανός
  • κρασί
  • αγκινάρα
  • καλαμάρι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΝαι
  • Με κρέαςΟχι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • Νηστίσιμα ΧριστουγέννωνΟχι
  • VeganΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Ναι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • πατάτα
  • μαϊντανός
  • κρασί
  • αγκινάρα
  • καλαμάρι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Copyright 2017 ® - Επικοινωνία