μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia | μπράουνις συνταγή ποτήρι | τσιζ κεικ συνταγη με φιλαδελφεια | γλυκο με γαλα χωρις βρασιμο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μακαρονια ογκρατεν

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά (για 6 άτομα):

  • ½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο
  • 4 κουταλιές σούπας αλεύρι
  • 3 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο γάλα
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού τριμμένη κεφαλογραβιέρα
  • αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
  • 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 200 γρaμ. μανιτάρια σε φέτες
  • 250 γρaμ. κοφτό μακαρονάκι ή αχιβαδάκι
  • 5 λεπτοκομμένες φέτες ζαμπόν


Εκτέλεση:
  • Ζεσταίνετε σε μια μικρή κατσαρόλα το μισό βούτυρο και προσθέτετε το αλεύρι.
  • Ανακατεύετε και προσθέτετε λίγο λίγο και το γάλα. Βράζετε τη σάλτσα ώσπου να πήξει. Προσθέτετε 1μιση φλιτζάνι τυρί, αλάτι και πιπέρι.
  • Σοτάρετε με το υπόλοιπο βούτυρο το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.
  • Βράζετε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου το μακαρονάκι και βάζετε το μισό σε βουτυρωμένο ταψί. Το σκεπάζετε με το μισό μείγμα μανιταριών, το μισό ζαμπόν και το μισή άσπρη σάλτσα. Επαναλαμβάνετε το ίδιο και με το υπόλοιπο μακαρονάκι.
  • Πασπαλίζετε με το υπόλοιπο τυρί και ρίχνετε και λίγη πάπρικα.
  • Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα περίπου.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • κρεμμύδι
  • αλεύρι
  • τυρί
  • ζαμπόν
  • μακαρόνια
  • γάλα
  • μανιτάρι
  • κεφαλογραβιέρα
  • πάπρικα
  • μακαρονάκι
  • αχιβάδα

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • κρεμμύδι
  • αλεύρι
  • τυρί
  • ζαμπόν
  • μακαρόνια
  • γάλα
  • μανιτάρι
  • κεφαλογραβιέρα
  • πάπρικα
  • μακαρονάκι
  • αχιβάδα

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Copyright 2017 ® - Επικοινωνία