Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Η αδυναμία μου στις κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης δεν κρύβεται... τις χρησιμοποιώ πάρα πολύ και σε πάρα πολλά πιάτα, ορεκτικά, συνοδευτικά, κυρίως πιάτα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr600 γρ. αρακά 50 γρ. αλεύρι 50 γρ. γαλέτα 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1 ζελεδάκι βοδινού 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ροδέλες 1 ματσάκι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ αδυναμία μου στις κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης δεν κρύβεται... τις χρησιμοποιώ πάρα πολύ και σε πάρα πολλά πιάτα, ορεκτικά, συνοδευτικά, κυρίως πιάτα, σάλτσες,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚύμινο συνήθως βάζουμε στα σουτζουκάκια μας. Εγώ το βαλα στα κεφτεδάκια μου, και το αποτέλεσμα μας εξέπληξε όλους ευχάριστα. Αρωμάτισα τους κεφτέδες μου με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά για 4-6 άτομα 1 πακέτο (500 γρ.) λινγκουίνι (linguine) ή σπαγέτι, 400 γρ. φρέσκο φιλέτο τόνου, ελαιόλαδο 2 κουταλιές κουκουνάρια (πινόλια), 1 γερή[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4-6 άτομα 1 πακέτο (500 γρ.) λινγκουίνι (linguine) ή σπαγέτι, 400 γρ. φρέσκο φιλέτο τόνου, ελαιόλαδο 2 κουταλιές κουκουνάρια (πινόλια), 1 γερή[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τα κεφτεδάκια: 1/4 κιλό κιμά χοιρινό 1 κ.σ. γαλέτα 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο 1 αυγό 1 κ.σ. ξύδι Αλάτι κ πιπέρι Μαϊντανό (κατά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι κεφτέδες είναι ανάμεσα στα 5 πιο αγαπημένα μου Ελληνικά φαγητά. Όσοι διαβάζουν το Caruso συστηματικά και από παλιά, θα θυμούνται μια συμμετοχική διαδικασία[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (για 4 άτομα) 250γρ. κιμάς χοιρινός 250γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κούπα γαλέτα 1 αυγό 1 χούφτα φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΤι χρειαζόμαστε: 4 αβγά 40 γρ. τυρί παρμεζάνα 60 γρ. σάλτσα ντομάτας 40 γρ. γαλέτα ψιλοκομμένος μαϊντανός αλάτι πιπέρι 4 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο Βάλτε[...]
Πηγή: cookpad.com/grεστάλη από Β.Λορετζάτο Από τη Νένα Ισμυρνόγλου http://trans.kathimerini.gr/ Προετοιμασία: 1 ώρα, Τηγάνισμα: περίπου 15΄ (συνολικά) Υλικά (για περίπου 30[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr