Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Η ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ : 5 Μπαρμπούνια (καθαρίζουμε και βγάζουμε τα φιλέτα) 1 φλ. χυμό ντομάτας 1 πορτοκάλι(αφαιρουμε τα φιλέτα και στίβουμε το υπόλοιπο για το χυμό) 1 πιπεριά[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 5 Μπαρμπούνια (καθαρίζουμε και βγάζουμε τα φιλέτα) 1 φλ. χυμό ντομάτας 1 πορτοκάλι(αφαιρουμε τα φιλέτα και στίβουμε το υπόλοιπο για το χυμό) 1 πιπεριά[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 5 Μπαρμπούνια (καθαρίζουμε και βγάζουμε τα φιλέτα) 1 φλ. χυμό ντομάτας 1 πορτοκάλι(αφαιρουμε τα φιλέτα και στίβουμε το υπόλοιπο για το χυμό) 1 πιπεριά[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΚάτι διαφορετικό από ένα απλό λαδολέμονο ή μια σκορδαλίτσα που θα ταίριαζε με το φαγάκι μας. Συστατικά 6 μπαρμπούνια μεσαίου μεγέθους Αλέυρι Λάδι για[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣυστατικά 1 κιλό μπαρμπούνια Αλεύρι Αλατοπίπερο Πάπρικα Λάδι για το τηγάνισμα ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ 400γρ.φασολάκια βρασμένα Λάδι Πιπέρι 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣυστατικά 1κιλό μπαρμπούνια καθαρισμένα Αλεύρι για όλες τις χρήσεις Αλατοπίπερο Πάπρικα Λάδι για το τηγάνισμα ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ 1/2κιλό αρακάς κατ/νος [...]
Πηγή: zannetcooks.com1 κιλό μπαρμπούνια 10 σπόρους κόλιανδρο 200-250 gr περίπου σιμιγδάλι ψιλό (ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού) 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά αλάτι χοντρό λάδι για το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr