Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Υλικά: 500 γραμ. μπακαλιάρο ή πέρκα βρασμένο και χωρίς κόκκαλα 3 φέτες ψωμί χωρίς την κόρα λίγο γάλα 1 κουταλιά σούπας μαγιονέζα λίγη μουστάρδα [...]
Πηγή: greekcook.grΗλιάνα Μαρία ΥΛΙΚΑ 2 ψημένα μεγάλα ψάρια, 2 κσ βρώμη, 1 αυγό, 1/2 καρότο, 1/2 κολοκύθι, 2 πράσα , 2 κλωνάρι φρέσκα κρεμμυδάκια, 2 μικρά ξερά κρεμμύδια,[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό ψάρι φιλέτο βρασμένο ή χταπόδι βρασμένο και ψιλοκομμένο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 φλ. αλεύρι, 1 φλ. νερό, μπόλικο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 κιλό ψάρι φιλέτο βρασμένο ή χταπόδι βρασμένο και ψιλοκομμένο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 φλ. αλεύρι, 1 φλ. νερό, μπόλικο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 600-700 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα (υπολογίστε ότι τα κατεψυγμένα χάνουν 150 γρ. υγρά όταν ξεπαγώσουν) 3[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 600-700 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα (υπολογίστε ότι τα κατεψυγμένα χάνουν 150 γρ. περίπου υγρά όταν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6 άτοµα) 600-700 γρ. κατεψυγµένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα, 1 ½ φλ. ψίχουλα από άσπρο µπαγιάτικο ψωµί χωρίς κόρα (3-4 φέτες[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά για 4 άτομα 600 γραμ. φιλέτο ψαριού (μπακαλιάρος, πέρκα ή τόνος) 1 ξερό κρεμμύδι ½ ματσάκι μαϊντανός 2 ασπράδια 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί αλεύρι και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΣήμερα σου έχω τον τέλειο μεζέ για το ουζάκι ή το τσιπουράκι της Κυριακής του Πάσχα! Πεντανόστιμος, εύκολος και γρήγορος! Ακολούθησα κατά γράμμα τη συνταγή της[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΠιτούλες με μαριδάκι ή ότι αλλό είδος ψαριού θέλετε εσείς. Ιδανικός μεζές για ουζάκι Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μαριδάκι αλεύρι για όλες τις χρήσεις νερό ντομάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυστατικά 800 ψάρι φιλέτο 2-3 κρεμμύδια φρέσκα 1 αυγό 1φλ.φρυγανιά τρίμμα Αλλατοπίπερο ½ ματσάκι μαιντανός 1/2κ.γλ. πιπέρι καυτερό ή μπούκοβο [...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά φιλέτα ψαριού (μπακαλιάρος, πεσκανδρίτσα ή γαλέος) 750 γρ. βρασμένα, χωρίς πέτσα και κόκαλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (15 κεφτεδάκια) Φιλέτο ψαριού περίπου 180 γρ 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος (αν κάνετε την συνταγή για παιδιά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά φιλέτο ψαριού: 800 γρ. καθαρισμένο από δέρμα και κόκαλα πράσινα μήλα: 2 καθαρισμένα και ψιλοκομμένα πράσα: 2 ψιλοκομμένα αυγά: 2 κύμινο: 1/4 κουταλάκι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φιλέτα ψαριού (μπακαλιάρος, πεσκανδρίτσα ή γαλέος) 750 γρ. βρασμένα, χωρίς πέτσα και κόκαλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3[...]
Πηγή: icookgreek.com350 γρ. φιλέτο κοκκινόψαρου 1 κ.σ.κόκκινη πάστα κάρυ 1 αβγό 2 κ.σ.σάλτσα ψαριού 1 κ.γ.ζάχαρη 1 κ.γ.κορν φλάουερ 2 φύλλα λάιμ 8 φασολάκια 2 κ.σ. φυλλαράκια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠαραδοσιακό στην Νορβηγία. Πρώτη φορά τα έφτιαξα μόνη μου και βγήκαν πολύ νόστιμα. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. φιλέτο ψαριού 1 κ.σ. κορν φλάουρ 100 ml. γάλα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 600-700 γρ. φρέσκα ή κατεψυ-γμένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα (υπολογίστε ότι τα κατεψυγμένα χάνουν 150 γρ. περίπου υγρά[...]
Πηγή: xrysessyntages.com