Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Σας περίσσεψαν ασπράδια και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Τι άλλο από μαρέγκες; Μαρέγκες μικρές, μαρέγκες μεγάλες, μαρέγκες λευκές, μαρέγκες χρωματιστές,[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr4 ασπράδια 130 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1/2 κ.σ. κάρδαμο, τριμμένο ξύσμα από 1-2 πορτοκάλια 50 γρ. αμύγδαλο φιλέ, καβουρδισμένο Μέθοδος[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 4 ασπράδια αυγών 1 σταγόνα λεμόνι Τρόπος παρασκευής Σε ένα μπώλ στεγνό βάζετε τα ασπράδια με το λεμόνι Χτυπάτε με το μίξερ ή με σύρμα μέχρι να γίνει[...]
Πηγή: greekmasa.gr(photo: Ακης Ορφανίδης) Η πάβλοβα είναι αγαπημένο γλυκό. Ειδικά, η πάβλοβα με φράουλες είναι η κλασική και πιο διάσημη εκδοχή της, όμως, εκτός από αυτή σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια συνταγή για μαρέγκες μοσχοβολιστές! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μπισκότα και κουλούρια Διάφορα Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 2 ασπράδια από μεγάλα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΑνάλαφρα γλυκάκια που τρώγονται σκέτα αλλά και μέσα σε άλλα γλυκά ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μπισκότα και κουλούρια Διάφορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΧρόνος ετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 2 ώρες Ολικός χρόνος: 2 ώρες, 10 λεπτά Κατηγορία: επιδόρπια/γλυκά Κουζίνα: Ελληνική Υλικά 3 ασπράδια σε[...]
Πηγή: aples.grΟι ολλανδικές φράουλες είναι θεϊκές, μια λέξη που δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ γενικά, πόσο μάλλον για φρούτα, αλλά είναι η μοναδική που μπορεί να τις[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤελικά, δεν είναι δύσκολο να φτιάξετε μαρέγκα στο σπίτι. Το μυστικό είναι να χτυπήσετε καλά τα αβγά και να μην ανοίξετε το φούρνο κατά τη διάρκεια του[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠάντα έρχεται κάποια στιγμή, που βλέπεις με απορία το γεγονός, ότι ορισμένα πράγματα που για άλλους μοιάζουν πολύ εύκολα, να είναι για σένα το λιγότερο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr250 ml. ασπράδι αυγού 250 γρ. ζάχαρη 250 γρ. άχνη καλοκοσκινισμένη προαιρετικά μαστίχα για άρωμα 50 γρ. λιωμένη κουβερτούρα για τα μάτια Οδηγίες Ενώνω το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 ασπράδια 130 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. άχνη ζάχαρη 1 κ.σ. γλυκάνισο ωμό ολόκληρο και λίγο έξτρα για σερβίρισμα ½ κούπα αμύγδαλο φιλέ καβουρδισμένο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη μαρέγκα 5 ασπράδια (150γρ.) 150γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150γρ. ζάχαρη άχνη 1 βανίλια Για την κρέμα λεμονιού 4 αυγά 350γρ. ζάχαρη χυμός από 2 λεμόνια 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜαρέγκες με φράουλα γλυκό!!! 150 γρ ασπράδια αυγού 150 γρ ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ άχνη ζάχαρη Πώς κάνουμε μαρεγκούλες Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη για 10[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΕπειδή πλησιάζει ο γάμος της κόρης μου , εκτός από δίπλες που είναι έθιμο του συζύγου, ήθελα να φτιάξω και μπεζέδες ή μαρέγκες . Λευκό γλυκό και αέρινο.[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΚαταπληκτικοί οι μπεζέδες με γεύση πορτοκάλι. Θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα !!! ΥΛΙΚΑ 4 ασπράδια αυγών μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους ή 120 γραμ. ασπράδια 150[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr"Σοβαρά τώρα, τι μου λέει αυτή, δεν ξέρω να φτιάχνω μαρέγκα;", ίσως αναρωτηθείτε. Φαντάζομαι πως είναι γνωστό τι ακριβώς είναι η μαρέγκα και πως φτιάχνεται.[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.gr4 αυγά (μόνο το ασπράδι τους) σε θερμοκρασία δωματίου 250γρ. ζάχαρη άχνη ½ κ.γ. λεμόνι (ο χυμός του) Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 90 ο C. Χτυπάμε σε γυάλινο[...]
Πηγή: cooklos.gr