Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
H Πανακότα ( panna cotta , δηλαδή ψημένη κρέμα) είναι από τα πιο γνωστά Ιταλικά επιδόρπια. Πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες της στην Ιταλική περιφέρεια του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ 500 γραμ. κρέμα γάλακτος 250 γραμ. γάλα ή γάλα καρύδας 50 γραμ κονιάκ ή λικέρ 2 βανίλιες 120 γραμ. ζάχαρη 6 φύλλα ζελατίνη των 15 γραμ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) 3 γεμάτα κουταλάκια ζελατίνα σε σκόνη, 3/4 φλ. γάλα, 2 ½ φλ. κρέμα γάλακτος, 2/3 φλ. ζάχαρη, 1 φακελάκι βανίλια, 120 γρ. περίπου (1 μικρό[...]
Πηγή: xrysessyntages.com