Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Υλικά: 600gr κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 100gr γάλα 2gr μαστίχα 60gr ζάχαρη 3 φύλλα ζελατίνας ή 5gr (χρησιμοποίησα από το φακελάκι Γιώτης που έχει μέσα 6[...]
Πηγή: greekmasa.grΕλαφρυ,δροσερο γλυκο με διακριτικο αρωμα μαστιχας και ζελε με κομματια βυσσινου. Ιδανικο για ολες τις εποχες, και γιατι οχι και μετα το Πασχαλινο τραπεζι.(?)[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr(από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά (10 μεριδες) 800 ml κρεμα γαλακτος 134 ml φρεσκο γαλα 8 κ.σουπας ζαχαρη 10 γρ.ζελατινη σε σκονη διαλυμενη σε 3-4 κ.σουπας[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grTweet #pin-wrapper > a {background-image:none !important;} ΥΛΙΚΑ 600 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 100 γρ. γάλα 2 γρ. μαστίχα 60 γρ. ζάχαρη 2 φύλλα ζελατίνας[...]
Πηγή: cookingandrandomrecipes.blogspot.grΘα το φτιάχνετε συχνά !!! Υλικά 500 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 500 γρ. γάλα πλήρες 120 γρ. ζάχαρη 4 γρ. κρύσταλλοι μαστίχας 15 γρ. ζελατίνη, σε φύλλα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠανακότα με άρωμα μαστίχας Χίου Υλικά 600 ml κρέμα γάλακτος 100 ml γάλα φρέσκο 6 κρύσταλλοι μαστίχας Χίου 60 γρ. ζάχαρη 3 φύλλα ζελατίνης φρέσκα φρούτα και[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΥΛΙΚΑ 4γρ. μαστίχα Χίου 4 κουταλιές σούπας ζάχαρη 1 λίτρο γάλα 1 νεροπότηρο χυμό μανταρίνι 1 ½ φλυτζάνι τσαγιού κορν φλάουρ Γλυκό τριαντάφυλλο[...]
Πηγή: megatv.com/cookάρωμα μαστίχας και κερασένια καρδιά Κατακαλόκαιρο κι ο Αύγουστος τρέχει προς το τέλος του. Ο ήλιος, η ζέστη, τα μπάνια... όλα ζητούν δροσερά κι ελαφρά γλυκά.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grH Πανακότα ( panna cotta , δηλαδή ψημένη κρέμα) είναι από τα πιο γνωστά Ιταλικά επιδόρπια. Πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες της στην Ιταλική περιφέρεια του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά για μια περαλληλόγραμμη φόρμα 1 κ.γλυκ.μαστίχα 1 κ.γλυκ.ζάχαρη 1 λίτρο γάλα 1 νεροπότηρο χυμό μανταρίνι 6 κ.σ. ζάχαρη 1 φλιτζ τσγ. κόρν φλάουρ μπόλικο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 Lt Κρέμα γάλακτος 35% 100g ζάχαρη 1/2 κουτ. τσαγιού κοπανισμένη μαστίχα 24g ζελατίνες 1. Μουσκεύω τις ζελατίνες σε κρύο νερό για 10' να μαλακώσουν. 2. Βάζω[...]
Πηγή: cooktherapy.gr600 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 100 γρ. γάλα 2 γρ. μαστίχα 60 γρ. ζάχαρη 2 φύλλα ζελατίνας Για τη σως από μέλι 150 γρ. θυμαρίσιο μέλι 50 γρ. χλιαρό νερό.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 2-4 άτομα Για την κρέμα φράουλα 200 γραμμάρια μαρμελάδα φράουλα εμπορίου ή παρασκευάστε σπιτική μαρμελάδα φράουλα 2 τεμάχια φύλλα ζελατίνας 60 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΑυτό το γλυκάκι που σας προτείνω σήμερα το είχα ξαναφτιάξει παλιά, αλλά μας φάνηκε πολύ έντονη η γεύση της μαστίχας οπότε και τη μείωσα. Με αυτή την ανάρτηση[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr2 φακελάκια ζελατίνη σκόνη 1 κούπα γάλα 1 ½ κούπες κρέμα γάλακτος 1/2 κούπα ζάχαρη 3 κουταλιές μέλι 2 βανίλιες 1 κουταλάκι μαστίχα Χίου σε σκόνη 1/2 κούπα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook600 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 100 γρ. γάλα 2 γρ. μαστίχα 60 γρ. ζάχαρη 2 φύλλα ζελατίνας Για τη σως από μέλι 150 γρ. θυμαρίσιο μέλι 50 γρ. χλιαρό νερό.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠανακότα αρωματισμένη με μαστίχα και σερβιρισμένη με σως μέλι. Τι χρειαζόμαστε: Πανακότα: 600 γρ. κρέμα γάλακτος 100 γρ. γάλα 2γρ. μαστίχα 60 γρ. ζάχαρη 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια σχετικά light και εύκολη συνταγή με μπόλικη μαστίχα θα δροσίσει τα καλοκαιρινά απογεύματά σας και θα ενθουσιάσει εσάς και τους φίλους σας. Υλικά για 6-8[...]
Πηγή: xrysessyntages.com