Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
φωτό: Γιώργος Δρακόπουλος Όλη η παράδοση της Σαντορίνης σε μια μπουκιά. Ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης ηγήθηκε της σωτηρίας των σπάνιων υλικών της θηραϊκής γης από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για τέσσερα άτομα: 600 γρ. μπακαλιάρος φρέσκος 500 γρ. μύδια φρέσκα 3 τεμ. πράσο 1 σέλινο (ματσάκι) 1 σελινόριζα 5 λεμόνια 200 ml λευκό κρασί 1 λίτρο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει νοστιμότερο ψάρι από το τηγανητό! Αλλά μια και το τηγάνι το έχουμε σχεδόν ξεχάσει στο σπίτι, αυτή είναι μια ωραία ιδέα να γίνει[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr3/4 του κιλού μπακαλιάρος παστός 4 σκελίδες σκόρδου 20 γρ. αλεύρι ελαιόλαδο 1/2 κούπα ψίχα ψωμιού 3 κλωνάρια μαϊντανού Αφήνετε τον μπακαλιάρο να[...]
Πηγή: ucook.gr/cook23/3/14 Το έχετε διαπιστώσει, είμαι λάτρης του pesto σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Γι’ αυτό και το τελευταίο μου αγαπημένο πιάτο είναι κάποιο από τα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣυστατικά 800gr.μπακαλιάρος φρέσκος ή παστός ξαλμυρισμένος 600gr.πατάτες 1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες χοντρές 20 ελιές χωρίς κουκούτσι, ολόκληρες[...]
Πηγή: zannetcooks.com