Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Θα σας δώσω την συνταγή που φτιάχνουμε τη μαγειρίτσα στην περιοχή μου μια και έρχεται το Πάσχα ελπίζω να σας αρέσει. Την φτιάχνω την μαγειρίτσα μόνο από τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΦίλοι μου σας δώσαμε τσουρέκια , αρνί στη σούβλα , κοκορέτσι , βάψαμε κι αυγά τι έμεινε να ολοκληρωθεί το Ελληνικό Πασχαλινό τραπέζι;; μα φυσικά η[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜαγειρίτσα της Λαμπρής Ελλάδα με τα έθιμα και τις παραδόσεις σου, που περνούν από γενιά σε γενιά και παραμένουν ολοζώντανα!!! Ένα από αυτά είναι και η[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά: 1 κεφαλάκι αρνίσιο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 10 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 φλυτζάνια λευκό κρασί 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Πλένουμε μια συκωταριά αρνίσια (περίπου 1,5 κιλό) και την βάζουμε σε μια λεκάνη με λίγο ξύδι. Πλένουμε τα αρνίσια έντερα ( δείτε οδηγίες ) και τα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr1 συκωταριά από κατσίκι ή αρνί (περίπου 1 κιλό) 1 κιλό έντερα από κατσίκι ή αρνί 2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθο 3[...]
Πηγή: cooklos.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Η κλασική, παραδοσιακή Πασχαλινή μας σούπα. Το πρώτο πιάτο με κρέας μετά από την νηστεία. Μυρωδάτη και με πλούσια γεύση,[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΤις ημέρες αυτές, οι προετοιμασίες γίνονται πυρετώδεις λόγω του γεγονότος, ότι η ελληνική παράδοση θέλει να γιορτάζουμε το Πάσχα, με μαγειρίτσα και κοκορέτσι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ πατροπαράδοτη μαγειρίτσα που το βράδυ της Ανάστασης προετοιμάζει το στομάχι μας μετά τη νηστεία ώστε να δεχτεί την απότομη εισαγωγή των λιπαρών κρεάτων.[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΜία μαγειρίτσα που είναι εύγευστη, χωρίς ίχνος δυσάρεστης οσμής και που την τρώνε μικροί και μεγάλοι!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 αρνίσια ή κατσικίσια συκωταριά το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1/2 κιλό εντεράκια 1 συκωταριά (αρνίσια) φρέσκα κρεμμυδάκια άνηθος μαϊντανός 1/2 κούπα ρύζι 2 αυγά 1/2 κούπα χυμός λεμονιού ελαιόλαδο ξύδι αλατοπίπερο[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΟ Παναής τζιαι ο Τάκης έχουν πολλούς λόγους να προσμένουν το Πάσχα. Ένας από αυτούς, που τον μοιράζονται με ακόμα καμιά δεκαριά καλούς μας φίλους, είναι και η[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΣήμερα απο το πρωί αφού πήγα πρώτα και χαιρέτησα στον Επιτάφειο έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά της κουζίνας ।Η κούραση μου δεν λέγεται, καλύτερα να[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΠλένουμε μια συκωταριά αρνίσια (περίπου 1,5 κιλό) και την βάζουμε σε μια λεκάνη με λίγο ξύδι. Πλένουμε τα αρνίσια έντερα ( δείτε οδηγίες ) και τα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΜεγάλη Εβδομάδα διανύουμε και η κορύφωση των ημερών αυτών είναι η Ανάσταση και η Κυριακή του Πάσχα. Ο ρόλος του συγκεκριμένου πιάτου είναι να σερβιριστεί το[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΗ Μαγειρίτσα της Πάτρας είναι έντονα επηρεασμένη από τις αντίστοιχες συνταγές των Ιονίων νήσων. Στη Κέρκυρα τη λένε «Στιλίκουρδα», αλλά βάζουν και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή "γεύσεις παράδοσης", στον 902 (25/4/08). Είναι από τον Chef in love, Αντώνη Καβαλιέρο. Τι χρειαζόμαστε: 1 συκωταριά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Συκωταριά αρνιού 1 μαζί και τα εντεράκια Φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κιλό Νερό 1 λίτρο Μαρούλι μέτριο 1 Άνιθος 2 ματσάκια Μαϊντανός 1/2 ματσάκι Ρύζι γλασέ 1[...]
Πηγή: chefoulis.gr