Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Αυτό το φαγητό δεν το έχω φτιάξει ποτέ. Πάντα το τρώω στη μαμά μου και μιας και το έφτιαξε σήμερα ήταν μια καλή ευκαιρία να το παραθέσω. Υλικά 1 συκωταριά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΜαγειρίτσα της Λαμπρής Ελλάδα με τα έθιμα και τις παραδόσεις σου, που περνούν από γενιά σε γενιά και παραμένουν ολοζώντανα!!! Ένα από αυτά είναι και η[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΜαγειρίτσα παραδοσιακή της γιαγιάς, που τώρα βέβαια την μαγειρεύει η μαμά, αφού εκείνη δεν είναι πια μαζί μας. Είναι πεντανόστιμη και όταν μαγειρεύεται[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΑκούστε. Είμαι παραδοσιακός τύπος. Και μπορεί να μου αρέσει τρελά αυτή η μανιταρόσουπα , που οι φίλοι μου οι χορτοφάγοι ονομάζουν μαγειρίτσα (τους την φτιάχνω[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καθάρισμα των αντεριών, είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία, αλλά εντελώς απαραίτητη, για να είναι ασφαλής να τις χρησιμοποιήσουμε. Το πρώτο πράγμα που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr1 συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια και λίγα εντεράκια 1/2 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνιθο 4 μαρούλια 1 1/2 φλιτζανάκι καφέ ρύζι γλασέ 250 ml. λάδι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά! Ειλικρινά λυπάμαι πολύ που το τιμάμε μόνο το Πάσχα! Η συνταγή προέρχεται από προ-προ γιαγιά μου, από Σμύρνη! Από[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΔεν είναι σούπα ή μάλλον έχει την υφή της πολύ πηκτής σούπας, αλλά τρώγεται με πιρούνι. Αυτό είναι το μόνο σημείο στο οποίο συμφωνούν όλοι. Κατά τα άλλα[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 συκωταριά από κατσίκι ή αρνί (περίπου 1 κιλό) 1 κιλό έντερα από κατσίκι ή αρνί 2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθο 3[...]
Πηγή: cooklos.gr1 Συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια και λίγα εντεράκια 1/2 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνιθο 4 μαρούλια 1 1/2 φλιτζανάκι καφέ ρύζι γλασέ 1 φλιτζάνι λάδι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookυλικά 1 συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια 1/2 κ. σέσκουλα ή μαρούλια 1/2 κ. φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό τμήμα) 1/2 φλ. τσ. άνηθος ψιλοκομμένος 1/2 φλ.τσ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Η κλασική, παραδοσιακή Πασχαλινή μας σούπα. Το πρώτο πιάτο με κρέας μετά από την νηστεία. Μυρωδάτη και με πλούσια γεύση,[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΦίλοι μου σας δώσαμε τσουρέκια , αρνί στη σούβλα , κοκορέτσι , βάψαμε κι αυγά τι έμεινε να ολοκληρωθεί το Ελληνικό Πασχαλινό τραπέζι;; μα φυσικά η[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜαγειρίτσα παραδοσιακή της γιαγιάς, που τώρα βέβαια την μαγειρεύει η μαμά, αφού εκείνη δεν είναι πια μαζί μας. Είναι πεντανόστιμη και όταν μαγειρεύεται[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr1 Συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια και λίγα εντεράκια 1/2 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνιθο 4 μαρούλια 1 1/2 φλιτζανάκι καφέ ρύζι γλασέ 1 φλιτζάνι λάδι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ πατροπαράδοτη μαγειρίτσα που το βράδυ της Ανάστασης προετοιμάζει το στομάχι μας μετά τη νηστεία ώστε να δεχτεί την απότομη εισαγωγή των λιπαρών κρεάτων.[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΥλικά: 1 Kg συκωταριά από αρνί ή κατσικάκι ¼ Kg εντόσθια (έντερα) 2 μαρούλια 4-5 κλωναράκια άνηθο 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 κρεμμύδι ξερό 1-2 αυγά 1 λεμόνι (αν[...]
Πηγή: loukoulos.comΤην Κυριακή του Πάσχα παραδοσιακά τρώμε αρνί ή κατσίκι, και η μαγειρίτσα είχε ως σκοπό να χρησιμοποιήσει τα κομμάτια που απέμειναν έτσι ώστε να μην χρειαστεί[...]
Πηγή: ediva.gr