Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Για τη γέμιση, προτίμησα να χρησιμοποιήσω ζάχαρη άχνη ώστε να ενσωματωθεί καλύτερα με τη μυζήθρα και να έχω ένα πιο «κρεμώδες» μείγμα. Η ποσότητα ζάχαρης που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για το Κανταΐφι 1 συσκευασία Καταΐφι ΚΑΝΑΚΙ 150 γρ. καρύδια 1 κ.γ. κανέλα ¼ κ.γ. γαρίφαλο 400 γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας 150 γρ. φιστίκια Αιγίνης[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 πακέτο φύλλο κανταΐφι 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο 250 γραμμ. γλυκό κουταλιού βύσσινο 500 γραμμ. παγωτό καϊμάκι Λίγο φυστίκι Αιγίνης για το γαρνίρισμα 10[...]
Πηγή: argiro.grΚαλημέρα από μια ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη που επιτέλους φέρνει στο νου κάτι από άνοιξη! Η Καθαρά Δευτέρα έφτασε και είναι μια μέρα στενά δεμένη με την παράδοση[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα ορεκτικό που έγινε από λίγο καταϊφι που μου περίσσεψε, μετά το γαλακτομπούρεκο-καταϊφι... έτσι, όπως είπαμε, για να μην πετάμε τίποτε αλλά και για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τεμαχίζουμε και λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Ανοίγουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια το φύλλο κανταΐφι. Το ανακατεύουμε με το λιωμένο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά για το σιρόπι 495 γρ. νερό 675 γρ. ζάχαρη 1 στικ κανέλας φλούδες από μισό πορτοκάλι Υλικά για το κατα ίφι 125 γρ. καρύδια 125 γρ. φυστίκια Αιγίνης 1[...]
Πηγή: cookingbook.grΥΛΙΚΑ Φύλλα κανταϊφιού Παγωτό Σιρόπι βύσσινο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χωρίζουμε το φύλλο κανταϊφιού σε κομμάτια και στη συνέχεια το κάθε κομμάτι το αφρατεύουμε και το[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟδηγίεςΣε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με την ζάχαρη και την λεμονόκουπα που στύψαμε τον χυμό λεμονιού κι αφήνουμε να βράσουν... 1 από 12 ΕΠΟΜΕΝΗ[...]
Πηγή: chefoulis.grΑνατολίτικη λιχουδιά η οποία φτιάχνεται είτε με καρύδια, είτε με αμύγδαλα, είτε με φιστίκια Αιγίνης. Τι χρειαζόμαστε: 450 γρ. φύλλο καταΐφι 100 γρ. αμύγδαλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα από μια ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη που επιτέλους φέρνει στο νου κάτι από άνοιξη! Η Καθαρά Δευτέρα έφτασε και είναι μια μέρα στενά δεμένη με την παράδοση[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 1 πακέτο φύλλο καταΐφι 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο 250 γραμμ. γλυκό κουταλιού βύσσινο 500 γραμμ. παγωτό καϊμάκι Λίγο φιστίκι Αιγίνης για το γαρνίρισμα 10[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά Καταΐφι 1 πακέτο (500 γρ.) βούτυρο 250 γρ., φρέσκο, λιωµένο σε θερµοκρασία δωµατίου τυρί κρέµα ή ανθότυρο 80 γρ. λιωµένο µε πηρούνι αµυγδαλόψιχα 300[...]
Πηγή: icookgreek.comΈνα ορεκτικό που έγινε από λίγο καταϊφι που μου περίσσεψε, μετά το γαλακτομπούρεκο-καταϊφι... έτσι, όπως είπαμε, για να μην πετάμε τίποτε αλλά και για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr27 ολοκληρα χρονια φτιαχνω αυτη την συνταγη, τα χρονια εχουν περασει, η γευση και η αξια του ομως ποτε. ΥΛΙΚΑ (95 κομματια περιπου) 1 κιλο φυλλο κρουστας κατα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΓια 6-8 άτομα φυστίκι Αίγινας, ψιλοκομμένο 1/2 κιλό φράουλες, για το στόλισμα 250 γραμμάρια καταϊφι 1 κούπα βούτυρο καθαρισμένο, λιωμένο Για τη γέμιση 2[...]
Πηγή: sidagi.gr1 κιλό φύλλο καταΐφι 4 φλιτζάνια καρυδόψιχα 1 1/2 φλιτζάνι βούτυρο 1 κουταλάκι κανέλα 2 αυγά 4 κουταλιές ζάχαρη 7 φλιτζάνια ζάχαρη 5 φλιτζάνια νερό φλούδα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook450 γρ. φύλλο καταΐφι 100 γρ. αμύγδαλα (χωρίς τη φλούδα) 80 γρ. βούτυρο ανάλατο (λιωμένο) 4 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια 1 κ.γ. μείγμα για γλυκά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr