Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Για τη γέμιση, προτίμησα να χρησιμοποιήσω ζάχαρη άχνη ώστε να ενσωματωθεί καλύτερα με τη μυζήθρα και να έχω ένα πιο «κρεμώδες» μείγμα. Η ποσότητα ζάχαρης που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα από μια ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη που επιτέλους φέρνει στο νου κάτι από άνοιξη! Η Καθαρά Δευτέρα έφτασε και είναι μια μέρα στενά δεμένη με την παράδοση[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜία δικιά μου καταπληκτική πρωτότυπη συνταγή. Υλικά: 1/2 κιλό φύλλο μπακλαβά 600 γρμ. καταΐφι 200 γρμ. ξερά βερίκοκα 200 γρμ. ξερά δαμάσκηνα 200 γρμ. ξερά σύκα[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΚαλημέρα από μια ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη που επιτέλους φέρνει στο νου κάτι από άνοιξη! Η Καθαρά Δευτέρα έφτασε και είναι μια μέρα στενά δεμένη με την παράδοση[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τεμαχίζουμε και λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Ανοίγουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια το φύλλο κανταΐφι. Το ανακατεύουμε με το λιωμένο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά για το σιρόπι 495 γρ. νερό 675 γρ. ζάχαρη 1 στικ κανέλας φλούδες από μισό πορτοκάλι Υλικά για το κατα ίφι 125 γρ. καρύδια 125 γρ. φυστίκια Αιγίνης 1[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά Για το Κανταΐφι 1 συσκευασία Καταΐφι ΚΑΝΑΚΙ 150 γρ. καρύδια 1 κ.γ. κανέλα ¼ κ.γ. γαρίφαλο 400 γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας 150 γρ. φιστίκια Αιγίνης[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚυριακή της Ορθοδοξίας Χθές. Εορτασμός της οριστικής αναστήλωσης των εικόνων από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα το 842. Α΄Κυριακή των Νηστειών. Ενα νηστίσιμο[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 14/01/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Καταΐφι με γλυκιά λεμονάτη κρέμα τυριού Μια συνταγή για ένα πεντανόστιμο Καταΐφι με γλυκιά λεμονάτη[...]
Πηγή: sintayes.grΑνατολίτικη λιχουδιά η οποία φτιάχνεται είτε με καρύδια, είτε με αμύγδαλα, είτε με φιστίκια Αιγίνης. Τι χρειαζόμαστε: 450 γρ. φύλλο καταΐφι 100 γρ. αμύγδαλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Καταΐφι 1 πακέτο (500 γρ.) βούτυρο 250 γρ., φρέσκο, λιωµένο σε θερµοκρασία δωµατίου τυρί κρέµα ή ανθότυρο 80 γρ. λιωµένο µε πηρούνι αµυγδαλόψιχα 300[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για το σιρόπι Νερό 6 ποτήρια Ζάχαρη 1.600 γρ Λεμόνι 1/2 μόνο τον χυμό του Λικερ Cointreau 2 κουταλιές της σούπας Καταϊφι 800 γρ καλά ξεφτισμένο Βούτυρο[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά φύλλο καταΐφι.: 500 γρ., (1 πακέτο) φιστίκια Αιγίνης: 600 γρ., ελαφρά καβουρντισμένα και ψιλοκομμένα για το σερβίρισμα βούτυρο: 250 γρ. φρέσκο, λιωμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φύλλο καταΐφι 1 πακέτο (500 γρ.) φρέσκο βούτυρο 250 γρ. λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου φιστίκια Αιγίνης 300 γρ. ελαφρά καβουρντισμένα και χοντροκομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Καταΐφι 1 πακέτο (500 γρ.) βούτυρο 250 γρ., φρέσκο, λιωµένο σε θερµοκρασία δωµατίου τυρί κρέµα ή ανθότυρο 80 γρ. λιωµένο µε πηρούνι αµυγδαλόψιχα 300[...]
Πηγή: icookgreek.com27 ολοκληρα χρονια φτιαχνω αυτη την συνταγη, τα χρονια εχουν περασει, η γευση και η αξια του ομως ποτε. ΥΛΙΚΑ (95 κομματια περιπου) 1 κιλο φυλλο κρουστας κατα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr1 κιλό φύλλο καταΐφι 4 φλιτζάνια καρυδόψιχα 1 1/2 φλιτζάνι βούτυρο 1 κουταλάκι κανέλα 2 αυγά 4 κουταλιές ζάχαρη 7 φλιτζάνια ζάχαρη 5 φλιτζάνια νερό φλούδα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook450 γρ. φύλλο καταΐφι 100 γρ. αμύγδαλα (χωρίς τη φλούδα) 80 γρ. βούτυρο ανάλατο (λιωμένο) 4 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια 1 κ.γ. μείγμα για γλυκά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr