Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Χάρη στις οδηγίες που παραθέσατε εδώ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο , έφτιαξα το καλύτερο γιουβέτσι που έκανα ποτέ!! Ζουμερό, χωρίς να κολλάει και πολύ[...]
Πηγή: greekmasa.grΓιουβέτσι Υλικά: Αλάτι 1/2 κουτ. Βούτυρο 4 φύλλα Δάφνη 4 κουτ. Ελαιόλαδο 1/2 κιλό Κοφτό Μακαρονάκι 1 ψιλοκομμένο Κρεμμύδι(α) 1/2 κιλό Κρεμυδάκια στιφάδου 150[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: Αλάτι 1/2 κουτ. Βούτυρο 4 φύλλα Δάφνη 4 κουτ. Ελαιόλαδο 1/2 κιλό Κοφτό Μακαρονάκι 1 ψιλοκομμένο Κρεμμύδι(α) 1/2 κιλό Κρεμυδάκια στιφάδου 150 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια γιουβέτσι εμείς συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε κοτόπουλο και το συνοδεύουμε με τετράγωνες μικρές χυλοπίτες (στην περιοχή μας λέγονται τουτουμάκια). Έτσι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓια 4-6 άτομα 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμός τομάτας 1 κουταλιά της σούπας πελτές τομάτας 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 φύλλο δάφνης ½ φλιτζάνι βούτυρο τριμμένο[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά μανέστρα ή μανεστράκι: 500 γρ. μοσχάρι: (κιλότο, σπάλα ή ελιά) 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες ντομάτες: 1 κιλό, ώριμες ντοματοπελτές: 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μανέστρα ή μανεστράκι: 500 γρ. μοσχάρι: (κιλότο, σπάλα ή ελιά) 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες ντομάτες: 1 κιλό, ώριμες ντοματοπελτές: 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.comΜΟΣΧΑΡΑKΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα φαγητά στον φούρνο, είναι συνήθως και τα κυριακάτικα φαγητά μας, αφού με τα ωράρια της δουλειάς μας, μόνο την Κυριακή έχω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια γιουβέτσι εμείς συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε κοτόπουλο και το συνοδεύουμε με τετράγωνες μικρές χυλοπίτες (στην περιοχή μας λέγονται τουτουμάκια). Έτσι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]
Πηγή: pandespani.comτο πιο εύκολο, «ορίτζιναλ τεμπέλικο» γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι Το γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι παραμένει ένα ιδιαίτερα αγαπητό comfort πιάτο της[...]
Πηγή: pandespani.comΧρόνος ετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 1 ώρα, 30 λεπτά Ολικός χρόνος: 2 ώρες Κατηγορία: κυρίως πιάτα Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 6 μερίδες Υλικά 1[...]
Πηγή: aples.gr