Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 103 συνταγές
Χάρη στις οδηγίες που παραθέσατε εδώ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο , έφτιαξα το καλύτερο γιουβέτσι που έκανα ποτέ!! Ζουμερό, χωρίς να κολλάει και πολύ[...]
Πηγή: greekmasa.grΜΟΣΧΑΡΑKΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα φαγητά στον φούρνο, είναι συνήθως και τα κυριακάτικα φαγητά μας, αφού με τα ωράρια της δουλειάς μας, μόνο την Κυριακή έχω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grτο πιο εύκολο, «ορίτζιναλ τεμπέλικο» γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι Το γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι παραμένει ένα ιδιαίτερα αγαπητό comfort πιάτο της[...]
Πηγή: pandespani.comΤο γιουβέτσι είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων.Σημείο κατατεθέν των κυριακάτικων τραπεζιών. ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr50 γρ. βούτυρο 750 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1 συσκευασία ντοματάκια ψιλοκομμένα 2 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ[...]
Πηγή: argiro.grΑρωματικό Γιουβέτσι Ποσότητα: 4 μερίδες Αποθήκευση Εκτύπωση Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος 1 ώρα 45 λεπτά Συνολικός χρόνος 1 ώρα 55 λεπτά[...]
Πηγή: craftcooklove.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα νόστιμο όσο κι εύκολο φαγητό για όλη την οικογένεια και κυρίως για τα παιδιά που θα το λατρέψουν. Υλικά: 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1/2[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τα κεφτεδάκια 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 3 κρεμμύδια 4 κ.σ. φρυγανιά Μαϊντανό Δυόσμο 1 αυγό Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Για τη σάλτσα 4 ντομάτες 3 πιπεριές[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά μανέστρα ή μανεστράκι: 500 γρ. μοσχάρι: (κιλότο, σπάλα ή ελιά) 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες ντομάτες: 1 κιλό, ώριμες ντοματοπελτές: 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.comΤην συνταγή αυτή την έφτιαχνε ο πατέρας μου στο χασάπικο που είχαμε όταν τα μαγαζιά ήταν ακόμα ανοιχτά και το Σάββατο το απόγευμα.. Αν αντί για κριθαράκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ αρχική ιδέα ανήκει στη μητέρα, την κυρία Σοφία Τσαούση. Η δική μου συνδρομή ήταν στην εξέλιξη του εναλλακτικού χαρακτήρα αυτού του μαμαδίστικου κυριακάτικου[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 200 ml. τοματοχυμό 50 ml. ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο λιωμένο 1 πακέτο κριθαράκι 4 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικό) 100 γρ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. (1 πακέτο) κριθαράκι χονδρό 40 ml ελαιόλαδο 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 2 μέτρια καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, τριμμένα στη χονδρή πλευρά του τρίφτη[...]
Πηγή: gastronomos.grΝοστιμοτατο εγινε...!!! ΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι(χτενι,ελια,ποντικι) 1/2 κιλο κριθαρακι 2 μετρια κρεμμυδια ψιλοκομμενα 2 σκ.σκορδου ψιλοκομμενες 1 συσκευασια[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤο γιουβέτσι όπως το σαχανάκι είναι δυο φαγητά που έχουν πάρει το όνομά τους από το σκεύος που μαγειρεύονταν. Τώρα βέβαια όταν ακούμε γιουβέτσι σπάνια πάει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠολύ αγαπημένο φαγάκι και πολύ εμφανίσιμο όταν σερβίρεται σε ατομικά πυρίμαχα σκεύη! Υλικά για 6 μερίδες: 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή ποντίκι κομμένο σε μικρά[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕίναι ένα γιουβέτσι διαφορετικό από το συνηθισμένο που όλοι κάνουμε. Θα σας αρέσει πολύ! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 500 γραμ. κριθαράκι χοντρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά * 1 κ. γίδα 1/2 κ. κριθαράκι 1 ξερό κρεμμύδι 1/2 φ. τσαγιού λευκό κρασί 1/2 κουτί ντοματοχυμό 1 κ. σούπας κέτσαπ λάδι αλάτι πιπέρι πάπρικα [...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ