Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 4 κυδώνια 1 ποτήρι νερό ζάχαρη Καθαρίζουμε και κόβουμε τα 4 κυδώνια σε κύβους Τα βράζουμε, προσθέτοντας 1 ποτήρι νερό, μέχρι να μαλακώσουν Τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓνήσιο παιδί του γεωπόνου μπαμπά και εγγόνι ενός αγρότη παππού με μερικά χωράφια γεμάτα μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές λατρεύω και τα δύο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό τα κυδώνια δεν πετάμε σχεδόν τίποτα! Υλικά: 2 κιλά κυδώνια 2 - 2,5 λίτρα νερό Ζάχαρη: Για το ζελέ μισή από το ζωμό που θα βγεί (π.χ. 6 ποτήρια ζωμό, 3[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό κυδώνια καθαρισμένα 1 ξυλάκι κανέλας 4 γαρύφαλλα ολόκληρα 2 φλούδες από λεμόνι 1/2 κ.γ. βανίλια bourbon σε σκόνη 5 ολόκληρες πράσινες[...]
Πηγή: greekcook.grΚυδωνόπαστο ή Παστοκύδωνο Παραδοσιακό Βήμα - Βήμα! Παραδοσιακό Κυδωνόπαστο με όλα τα Μυστικα του για απόλυτη επιτυχία. Εκπληκτικό σε γεύση και υφή με υπέροχο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο Κυδωνόπαστο ή Παστοκύδωνο είναι ένα πολύ νόστιμο, παραδοσιακό, πηχτό επιδόρπιο από κυδώνι που έχει αρχαία προέλευση. Στο ρωμαϊκό βιβλίο περί μαγειρικής του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα γλυκάκι που η εποχή του είναι κοντά στα Χριστούγεννα, έτσι λοιπόν εγώ το φτιάχνω μέσα σ αυτές τις άγιες μέρες. Κυδωνόπαστο γνωστό από την αρχαία Ελλάδα ως[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΈνα κλασσικό γλυκάκι του Φθινοπώρου! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Γλυκά κουταλιού Γλυκά με φρούτα Διάφορα Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 4 μεγάλα κυδώνια.[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΧυμός Κυδωνιού Τρίβουμε 3 κιλά κυδώνια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι να σκεπαστούν καλά. Βράζουμε το μίγμα με κλειστό καπάκι σε χαμηλή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΈνα εύκολο γλυκάκι που διατηρείται για πολύ καιρό και που φτιάχνεται από κυδώνια που βράσατε για το γλυκό κυδώνι μπελτέ . Τι χρειαζόμαστε: Τα κυδώνια που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑφού φτιάξαμε τον πελτέ,με τον ζωμό τον κυδωνιών, με τα κυδώνια που μας περίσσεψαν, όπως τα φλούδια και τα μήλα, με αυτά θα κάνουμε το κυδωνόπαστο. Μπορούμε να[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΧυμός Κυδωνιού Τρίβουμε 3 κιλά κυδώνια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι να σκεπαστούν καλά. Βράζουμε το μίγμα με κλειστό καπάκι σε χαμηλή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά Κυδώνια 1 1/2 κιλό Αρμπαρόριζα 1 κλωναράκι Ζάχαρη 500 γρ. Αμύγδαλα ασπρισμένα Νερό για βράσιμο Οδηγίες Καθαρίζουμε τα κυδώνια και τα κόβουμε σε κομμάτια[...]
Πηγή: chefoulis.grΓνήσιο παιδί του γεωπόνου μπαμπά και εγγόνι ενός αγρότη παππού με μερικά χωράφια γεμάτα μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές λατρεύω και τα δύο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν έχουν περάσει πολλές μέρες που έκανα την ανάρτηση για τον πελτέ από κυδώνι. Είχα γράψει τότε ότι τα απομεινάρια ,φλούδια και κουκούτσια, τα χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑπό τα αγαπημένα παραδοσιακά γλυκάκια είναι το κυδωνόπαστο. Συνδεδεμένο με τα σχολικά μας χρόνια, τότε που το βρίσκαμε στην καντίνα του σχολείου μας τυλιγμένο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grH κυδωνιά, εγγενής στη δυτική Ασία και στη Μεσόγειο, οφείλει το όνομά της στην περιοχή Κυδωνία του νομού Χανίων, όπου και ευδοκιμούσε κατά την αρχαιότητα. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ Ενα κλασσικο γλυκακι των παιδικων μας χρονων, απο αυτα που εφτιαχναν οι νοικοκυρες με απλα υλικα, οταν δεν υπηρχε η υπεραφθονια των συσκευασμενων[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr