Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Μαγειρεύουμε παπί όχι πολύ συχνά διότι είναι μία συνταγή λιγάκι μπελαλίδικη αλλά το τελικό αποτέλεσμα αξίζει το κόπο. Η προέλευση της συνταγής είναι από το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚλασική εορταστική, γεμιστή πάπια ή χήνα, από την κεντρική Ευρώπη. Υλικά (για 2-3 άτομα) Μία πάπια 1 1/2-2 κιλών, έτοιμη για το φούρνο. Τα συκωτάκια και η[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά γιά 6-7 άτομα 2 πάπιες < 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 14 δαμάσκηνα, χοντροκομμένα 2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα το συκώτι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα αληθινά gourmet πιάτο, με πρωτότυπη γεύση, ιδανικό για ένα κομψό εορταστικό δείπνο. Υλικά (για 4 άτομα) Μία πάπια 2 ½ - 3 κιλών, καθαρισμένη,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 1 (3-4 κιλά) πάπια 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι για τη σάλτσα 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ 1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ τριμμένο 2 κουταλιές[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Η πάπια δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Ελλάδα. Την τρώμε στα εστιατόρια που ξενοφέρνουν κι εκεί συνήθως ως «μαγκρέ» (magret), δηλαδή στήθος[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Πάπια 2 μπολ κόκκινο λάχανο 2 γλυκοπατάτα 1 μήλο 1 κρεμμύδι 100 γρ μπέικον 120 γρ βούτυρο 2 κουταλιές κρασόξυδο 1 ποτήρι κρασί λίπος πάπιας [...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ πάπια σε “τούρτα” από φύλλο σφολιάτας με φουαγκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι κλασική συνταγή της υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. Μια απόλυτη[...]
Πηγή: caruso.grΣτήθος πάπια φιλέτο με σύκα και βανίλιες Την παράταση σε καλοκαιρινό ματς παίζουν «ατρόμητα» τα μαύρα σύκα. Ηρωικά ως τα πέναλτι και παραπέρα, αν χρειαστεί, σε[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 6 άτομα) 4 φιλέτα πάπιας (με την πετσούλα τους) γύρω στα 350 γρ. το καθένα, ξεπαγωμένα αποβραδίς στο ψυγείο, 1 κουταλάκι ανάμικτα μπαχαρικά (Mixed[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1 πάπια 2½ περίπου κιλά, 1½ φλ. παστά κεράσια, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 πάπια, 1 ½ κιλό περίπου, 20 ντοματίνια στη μέση, 3 μήλα κομμένα σε φέτες, 1 κλωνάρι θυμάρι, 300 γρ. μπέικον, 3 κουταλιές βούτυρο (και 2 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6 άτομα 1 πάπια 2 ½ περίπου κιλά, 1 ½ φλ. παστά κεράσια χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 πάπια 2 ½ περίπου κιλά, 1½ φλ. παστά κεράσια, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: 2 πάπιες 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 10 δαμάσκηνα, χοντροκομμένα 2 μήλα καθαρισμένα κομμένα σε κυβάκια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα το συκώτι απο τις πάπιες,[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr600 γρ. στήθος πάπιας με το δέρμα Αλάτι, πιπέρι μαύρο Για τη σάλτσα: 1 κ.σ. βούτυρο 1 κ.σ. ζάχαρη καστανή 100 γρ. κοκκάρια ψιλοκομμένα (κρεμμύδια στιφάδου η[...]
Πηγή: cookpad.com/gr