Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Ο κλασικός μπακλαβάς φτιάχνεται με καρυδόψιχα ή αμυγδαλόψιχα. Δοκιμάστε όμως, να τον φτιάξετε και με φιστίκια Αιγίνης. Είναι εξίσου απολαυστικός. Υλικά 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ Μερίδες: 24 40 φύλλα κρούστας (δες σημείωση) 400 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο 300 γρ. αμύγδαλα αναποφλοίωτα (μπορούμε να τα καβουρδίσουμε στο φούρνο,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 500 γρ. φύλλο μπακλαβά 100 γρ. βούτυρο 400 γρ. καρύδια Για το σιρόπι 600 γρ. ζάχαρη 400 γρ. νερό ξυλαράκια κανέλας γαρύφαλλα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χοντροκαπανίζω τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία (450γρ.) φύλλα κρούστας, 2 φλ. αμυγδαλόψιχα χοντροαλεσμένα, 2 φλ. καρυδόψιχα χοντροαλεσμένη, 1 φλ. σιμιγδάλι, ½ φλ. ζάχαρη, 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 κουτί φύλλο μπακλαβά Lisko (450 γρ.), 2 φλ. νερό, 3 φλ. ζάχαρη, 1 ξυλάκι κανέλα, ½ φλ. βούτυρο, 6 φλ. καρυδόψιχα, 1 μεσαίο λεμόνι φλούδα. Εκτέλεση[...]
Πηγή: xrysessyntages.com