Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Η σκορδαλιά συνοδεύει υπέροχα μπακαλιάρο με κουρκούτι τηγανητό, μύδια με κουρκούτι τηγανητά, κολοκυθάκια και μελιτζάνες τηγανητές, παντζαροσαλάτα και άλλες[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαθαρά Δευτέρα σήμερα και πάντα τέτοια μέρα υπάρχει στο τραπέζι παστός μπακαλιάρος τηγανητός με σκορδαλιά. Αυτή τη φορά δεν έφτιαξα σκορδαλιά με πατάτα , ως[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΓια ένα παραδοσιακό τραπέζι της 25ης Μαρτίου, ελπίζουμε οι προτάσεις μας να σας έχουν καλύψει. Μπακαλιάρο πιταράκια, σκορδαλιά με ψωμί και καρύδια και μια[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!! Και του χρόνου να είστε καλά! Μέρα παλιγγενεσίας σήμερα και δεν θα σχολιάσω καθόλου ό,τι αφορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕθιμικά συνηθίζεται την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου να καταναλώνουμε ως έθνος ένα πολύ νόστιμο φαγητό της Ελληνικής Κουζίνας. Αυτό του παστού μπακαλιάρου[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤι ωραίο όνομα το παστινάκι! Parsnip ή παστινάκι λοιπόν Ελληνιστί, είναι το λαχανικό ρίζα που μοιάζει εξωτερικά με το καρότο αλλά η γεύση του βρίσκεται ανάμεσα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΧρόνια πολλά για την ημέρα! Έψαχνα στο μπλογκ να βρω τη συνταγή της σκορδαλιάς που πάει με τον μπακαλιάρο μα στάθηκε αδύνατο. Ή εκ παραδρομής την έσβησα ή δεν[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΤι ωραίο όνομα το παστινάκι! Parsnip ή παστινάκι λοιπόν Ελληνιστί, είναι το λαχανικό ρίζα που μοιάζει εξωτερικά με το καρότο αλλά η γεύση του βρίσκεται ανάμεσα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr25/3/15 Σκορδαλιά ρόζ πολύ εύκολα. Απλά συμπληρώνουμε λίγο ζωμό παντζαριών. Αλλάζει αμέσως το χρώμα και δίνει εκπληκτική νότα στη γεύση. Συστατικά 2 φλιτζάνια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚαλή σας μέρα! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!! Και του χρόνου να είστε καλά! Μέρα παλιγγενεσίας σήμερα και δεν θα σχολιάσω καθόλου ό,τι αφορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα. Το βασικό της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠαραδοσιακό πιάτο στα χωριά της Γορτυνίας στην ορεινή Αρκαδία... Υλικά 2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο 1 σκελίδα σκόρδο 2 κ. σούπας ξύδι 2 κ. σούπας καρύδια [...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ3 πατάτες βρασμένες με τη φλούδα 2 παντζάρια μέτρια με τη φλούδα στον ατμό 1 κεφάλι σκόρδο 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι κόκκινο ξύδι αλατι κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ κλασική, παραδοσιακή αλιάδα , γίνεται μόνο με πατάτες και σερβίρεται σκέτη ή παρέα με παντζάρια σαλάτα και μπακαλιάρο τηγανιτό . Τι γίνεται όμως αν ενώσουμε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr