Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι το να φτιάξεις μπεσαμέλ είναι δύσκολη και μπελαλίδικη δουλειά. Δεν είναι όμως έτσι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε έναν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 1 δόση 2 κ.σ. μαργαρίνη 2 κ.σ. αλεύρι 1 κούπα γάλα τριμμένο μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι άσπρο 1 αυγό Εκτέλεση Λιώνουμε την μαργαρίνη και τσιγαρίζουμε[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΥλικά 100 γρ αλεύρι 100 γρ βούτυρο 1 λίτρο γάλα μοσχοκάρυδο 2 αυγά αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Βάζετε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα να λιώσει. Η φωτιά μας θα πρέπει να[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 1.5 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ 1/2 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ 1/2 ΚΟΥΠΑ ΒΟΥΤΥΡΟ Η ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1-2 ΑΥΓΑ 1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 1/2 ΚΟΥΠΑ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΥΛΙΚΑ για ένα ταψί παστίτσιο -100 γραμ. βούτυρο η μαργαρίνη -100 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις -1 λίτρο γάλα -2 αυγά χτυπημένα όπως την ομελέτα -1 φλιτζ.[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΚι όμως υπάρχει. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε διάφορα νηστίσιμα φαγητά και αντικαθιστα επαξια την κανονικη 800 ml νερό 2 κουταλάκια γλυκού αφυδατωμένη[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 8 ) 4 κ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη 5 κ. σούπας αλεύρι (κοσκινισμένο) 750ml φρέσκο γάλα (μπορεί να πάρει και 1lt) 1 αυγό αλάτι, πιπέρι λίγο[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά 2,5 κούπες γάλα 1 κουταλιά βούτηρο αλλη 1 κούπα γάλα 4 κουτ. αλεύρι 1 κουταλιά κορν φλάουερ 1 αυγό αλάτι Εκτέλεση Ξεκινάμε βάζοντας σε χαμηλή φωτιά τις[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΗ μπεσαμέλ είναι μια κρεμώδης σάλτσα που χρησιμοποιείται σε μεγάλη ποικιλία φαγητών τα οποία κατά κανόνα μπαίνουν στο φούρνο. Ενσωματώθηκε -σύμφωνα με[...]
Πηγή: e-syntages.grΜία πολύ γευστική παραλλαγή της μπεσαμέλ, με την προσθήκη μανιταριών. Συνοδεύει θαυμάσια μικρά ζυμαρικά, μοσχαράκι κατσαρόλας, βραστά αυγά Τι χρειαζόμαστε: 150[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌπως γνωρίζουμε η μπεσαμέλ είναι γαλλικής προέλευσης. Στην Ελλάδα τόλμησε ο Νικόλαος Τσελεμεντές να την παντρέψει με ελληνικά φαγητά που έδεσαν αρμονικά σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥποσχέθηκα ότι μετά από τον "βασιλιά του καλοκαιριού" τον μουσακά θα αναρτήσω και την πλήρη συνταγή για την μπεσαμέλ sournois. Την ονόμασα πονηρή γιατί[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr1/2 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι 3 φλιτζάνια τσαγιού γάλα 1 κρόκο αυγού μοσχοκάρυδο Βάζετε την κατσαρόλα με το βούτυρο στη φωτιά. Βάζετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤη μπεσαμέλ αυτή τη φτιάχνει μία φίλη της μητέρας μου... Τη ρώτησα τη συνταγή περιμένοντας να μου πει το μυστικό υλικό... όλα ήταν πολύ απλά!! Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓρήγορη, εύκολη και παράλληλα διαιτητική μπεσαμέλ. Τι χρειαζόμαστε: 4 ποτήρια γάλα 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 8 κοφτές κουταλιές της σούπας αλεύρι 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠανεύκολη μπεσαμέλ της μαμάς μου. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 Βιτάμ 5 κ.σούπας αλεύρι 1 λίτρο γάλα 3 κρόκους αυγού λίγο αλάτι μοσχοκάρυδο Καβουρδίζω το αλεύρι στο[...]
Πηγή: cookpad.com/grMπεσαμέλ εύκολη, φτιαγμένη σαν την κρέμα του μιλφεϊγ, χωρίς κόπο και φόβο να μη σβολιάσει. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κ. γάλα φρέσκο 3 μεγάλες κουταλιές βούτυρο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπεσαμέλ : το μυστικό της σάλτσας είναι το γάλα να είναι ζεστό προτού προσθεθεί στο αλεύρι και να ανακατευτεί καλά με σύρμα για να μην σβολιάσει! Σάλτσα[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr