Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Υλικά: 9 κουτ. της σούπας κανονικές αλεύρι Αλλατίνη, 2 κουτ. της σούπας γεμάτες βούτυρο Μινερβίνη ή Βιτάμ, 1 λίτρο (ή και λίγο παραπάνω αν δεν την[...]
Πηγή: greekcook.grΕίναι απίστευτη! Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα αλεύρι ΓΟΧ 1 κούπα φυτίνη 1 κούπα κεφαλοτύρι 1 κουτί γάλα εβαπορέ 1 κουτί νερό (γεμίζουμε με νερό του τενεκεδάκι του[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι 3 φλιτζάνια τσαγιού γάλα 1 κρόκο αυγού μοσχοκάρυδο Βάζετε την κατσαρόλα με το βούτυρο στη φωτιά. Βάζετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤη μπεσαμέλ αυτή τη φτιάχνει μία φίλη της μητέρας μου... Τη ρώτησα τη συνταγή περιμένοντας να μου πει το μυστικό υλικό... όλα ήταν πολύ απλά!! Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓρήγορη, εύκολη και παράλληλα διαιτητική μπεσαμέλ. Τι χρειαζόμαστε: 4 ποτήρια γάλα 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 8 κοφτές κουταλιές της σούπας αλεύρι 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠανεύκολη μπεσαμέλ της μαμάς μου. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 Βιτάμ 5 κ.σούπας αλεύρι 1 λίτρο γάλα 3 κρόκους αυγού λίγο αλάτι μοσχοκάρυδο Καβουρδίζω το αλεύρι στο[...]
Πηγή: cookpad.com/grMπεσαμέλ εύκολη, φτιαγμένη σαν την κρέμα του μιλφεϊγ, χωρίς κόπο και φόβο να μη σβολιάσει. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κ. γάλα φρέσκο 3 μεγάλες κουταλιές βούτυρο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή πανεύκολη, έτοιμη σε 2 λεπτά και λερώνεις μόνο ένα μικρό κατσαρόλι. Τι χρειαζόμαστε: 4 κ.σ. βούτυρο 8 κ.σ. αλεύρι 1 αυγό 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο γάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία πικάντικη (έως πολύ πικάντικη) παραλλαγή της μπεσαμέλ, με την προσθήκη καυτερής πάπρικας. Συνοδεύει κρέατα, ψάρια και βραστά λαχανικά Συνοδεύεται από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 λίτρο γάλα 6 κουταλιές αλεύρι 1 αβγό (τον κρόκο μόνο) 2 κουταλιές βούτυρο αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο Εκτέλεση: Ρίχνουμε το γάλα[...]
Πηγή: greekcook.grΜία πολύ γευστική παραλλαγή της μπεσαμέλ, με την προσθήκη μανιταριών. Συνοδεύει θαυμάσια μικρά ζυμαρικά, μοσχαράκι κατσαρόλας, βραστά αυγά Τι χρειαζόμαστε: 150[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧωρίς να σβολιάσει. Τι χρειαζόμαστε: 8 κουτ.σούπας αλεύρι 4 κουτ.σούπας φυτίνη 1 λίτρο γάλα φρέσκο 3 αυγά αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 φλυτ. τσαγιού τυρί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι αναλογίες είναι αυτές που πρέπει για να είναι πλούσια και προπάντων όχι σβολιασμένη!!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 λίτρο φρέσκο γάλα 7 κουτ. της σούπας αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συγκεκριμένη μπεσαμέλ είναι αλμυρή και χωρίς έντονα μπαχαρικά για να μπορέσει να ταιριάζει με όλα. Μπορεί να μπεί σε παστίτσιο, μουσακά αλλά και σε διάφορες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι το να φτιάξεις μπεσαμέλ είναι δύσκολη και μπελαλίδικη δουλειά. Δεν είναι όμως έτσι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε έναν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπεσαμελ για παστίτσιο, κανελόνια, ακόμα και για μιλφειγ με μια μικρή παραλλαγή!!!!! Υλικά 1 λίτρο γάλα 14 κοφτες κ.σ. αλευρι για ολες τις χρησεις 1 βιταμ[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1/2 βιτάμ 1,5 γεμάτη κ.σ. κορν φλάουρ 1,5 γεμάτη κ.σ. αλεύρι(για όλες τις χρήσεις) 850-900 γρ. γάλα 1 αυγό Εκτέλεση: Λιώνουμε το βιτάμ.[...]
Πηγή: greekcook.grΥποσχέθηκα ότι μετά από τον "βασιλιά του καλοκαιριού" τον μουσακά θα αναρτήσω και την πλήρη συνταγή για την μπεσαμέλ sournois. Την ονόμασα πονηρή γιατί[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr