Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 67 συνταγές
Εύκολο, νόστιμο και γρήγορο μεζεδάκι για όσους βαριούνται ή δεν θέλουν τα τηγανιτά. Υλικά 1 κιλό καλαμαράκια(φρέσκα ή κατεψυγμένα) 1/3 φλ. λάδι 2 σκελίδες[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 600 γρ. καλαμαράκια μικρά 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες 1 πιπεριά κόκκινη (γλυκιά) σε κυβάκια 1/2 καυτερή πιπερίτσα, ψιλοκομμένη (ή 1/2 κ.κ. μπούκοβο) 3 σκ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό καλαμάρια φρέσκα 1 ποτήρι σόδα (αναψυκτικό) 1 σφηνοπότηρο ούζο ή τσίπουρο λίγο αλάτι 1 φλιτζ. αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του κατά προτίμηση) 1 λεμόνι [...]
Πηγή: cooklos.grΤα θαλασσινά όπως έχετε καταλάβει είναι η αδυναμία μου. Επίσης τελευταία δεν έχω πολύ χρόνο, μπήκα από το καλοκαίρι δυναμικά στην πώληση του μελιού μας και[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΕίναι η εντυπωσιακή εκδοχή του Jamie Oliver για καλαμαράκια και γαρίδες τηγανιτές σε γλυκιά σος από τσίλι πιπεριές και με τραγανά φύλλα μαϊντανού. Πηγή [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜαλακά καλαμαράκια με τραγανή κρούστα αλευριού Έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται στα foodblogs τα γιορταστικά φαγητά και γλυκά του Πάσχα. Εγώ είπα να επιμείνω[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣιγα την συνταγη θα μου πειτε..δεν ξερουμε να τηγανιζουμε καλαμαρακια? Κι ομως,ποσες φορες εχουμε επιχειρησει να τηγανισουμε καλαμαρακια και μας φευγει το[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥλικά για 4 μερίδες 700γρ καλαμαράκια ολόκληρα καθαρισμένα 250γρ φέτα 2 αυγά λίγο αλεύρι λίγο σουσάμι για το πανάρισμα της φέτας Εκτέλεση Ξεπαγώνετε τα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 12 μικρά καλαμαράκια 1/3 του φλιτζ. χυμός λεμονιού 1 κ.σ. λάδι 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Παρασκευή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα ωραίο κόλπο ακόμα και γι αυτούς που δε τα τρώνε κατευθείαν από κονσέρβα όπως εγώ! Συνοδεύει τέλεια ουζάκι και τσίπουρο! Τι χρειαζόμαστε: Μία κονσέρβα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣιγα την συνταγη θα μου πειτε..δεν ξερουμε να τηγανιζουμε καλαμαρακια? Κι ομως,ποσες φορες εχουμε επιχειρησει να τηγανισουμε καλαμαρακια και μας φευγει το[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΗ σημερινή ανάρτηση προέκυψε εξ ανάγκης. Γρίπη, αδυναμία, Τετάρτη (δεν θέλω να φάνε κρέας ούτε οι μη νηστεύοντες),διάφορες ελλείψεις στο σπίτι (5 μέρες είμαι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά 1 κιλό καλαμαράκια κατεψυγμένα 1-2 λεμόνια το χυμό τους αλεύρι για το πανάρισμα σπορέλαιο για τηγάνισμα αλάτι Εκτέλεση Αφήνουμε τα καλαμαράκια να[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.grΒαδίζουμε ολοταχώς προς το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς. Ακολουθεί η Καθαρά Δευτέρα, όπου τα σαρακοστιανά θα έχουν τον κύριο λόγο στο τραπέζι μας.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣυνταγές για τηγανητά καλαμαράκια κυκλοφορούν πολλές στη μπλογκογειτονια και όχι μόνο. Γιατί να παρουσιάσω ακόμη μία?Λοιπόν... ....πάντα είχα ένα θέμα πώς να[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr1 κιλό μικρά καλαμαράκια αλεύρι αλάτι για τηγάνισμα λάδι 2 κομμένα στη μέση λεμόνια Ανακατεύετε το αλεύρι με το αλάτι. Καθαρίζετε, πλένετε, αλευρώνετε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ συνταγή είναι από βιβλίο της Σ. Σκούρα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο καλαμαράκια καθαρισμένα 1/2 φλιτζάνι αλεύρι ανακατεμένο με μια πρέζα αλάτι 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κιλό μικρά καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα 2 αυγά 2 κουταλιές αλεύρι λάδι για τηγάνισμα αλάτι όσο θέλετε 2 λεμόνια μαϊντανός για το γαρνίρισμα [...]
Πηγή: icookgreek.com