Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
Μετά απο μελέτη της συζήτησής μας στο φόρουμ( εδώ )και με τις συμβουλές της πεθεράς μου πέτυχα καλαμαράκια εξαιρετικά τραγανά και μαλακά. Υλικά 1 κιλο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 4 μερίδες 700γρ καλαμαράκια ολόκληρα καθαρισμένα 250γρ φέτα 2 αυγά λίγο αλεύρι λίγο σουσάμι για το πανάρισμα της φέτας Εκτέλεση Ξεπαγώνετε τα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό καλαμάρια φρέσκα 1 ποτήρι σόδα (αναψυκτικό) 1 σφηνοπότηρο ούζο ή τσίπουρο λίγο αλάτι 1 φλιτζ. αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του κατά προτίμηση) 1 λεμόνι [...]
Πηγή: cooklos.grΠριν 1 χρονο περιπου ειχα κανει αναρτηση καλαμαρακια τηγανιτα με τραγανη κρουστα εξωτερικα και μαλακα εσωτερικα,με τεραστια επιτυχια πρωτα στα δημοφιλη, και[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤα θαλασσινά όπως έχετε καταλάβει είναι η αδυναμία μου. Επίσης τελευταία δεν έχω πολύ χρόνο, μπήκα από το καλοκαίρι δυναμικά στην πώληση του μελιού μας και[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΕίναι η εντυπωσιακή εκδοχή του Jamie Oliver για καλαμαράκια και γαρίδες τηγανιτές σε γλυκιά σος από τσίλι πιπεριές και με τραγανά φύλλα μαϊντανού. Πηγή [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜαλακά καλαμαράκια με τραγανή κρούστα αλευριού Έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται στα foodblogs τα γιορταστικά φαγητά και γλυκά του Πάσχα. Εγώ είπα να επιμείνω[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣιγα την συνταγη θα μου πειτε..δεν ξερουμε να τηγανιζουμε καλαμαρακια? Κι ομως,ποσες φορες εχουμε επιχειρησει να τηγανισουμε καλαμαρακια και μας φευγει το[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΣιγα την συνταγη θα μου πειτε..δεν ξερουμε να τηγανιζουμε καλαμαρακια? Κι ομως,ποσες φορες εχουμε επιχειρησει να τηγανισουμε καλαμαρακια και μας φευγει το[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΈνα ωραίο κόλπο ακόμα και γι αυτούς που δε τα τρώνε κατευθείαν από κονσέρβα όπως εγώ! Συνοδεύει τέλεια ουζάκι και τσίπουρο! Τι χρειαζόμαστε: Μία κονσέρβα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κιλό καλαμαράκια κατεψυγμένα 1-2 λεμόνια το χυμό τους αλεύρι για το πανάρισμα σπορέλαιο για τηγάνισμα αλάτι Εκτέλεση Αφήνουμε τα καλαμαράκια να[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.grΓια 6-8 άτομα 500 γραμμάρια καλαμαράκια καθαρισμένα και κομμένα ροδέλες Για τη μαρινάδα ¼ φλιτζάνι τσαγιού λευκό κρασί 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό Χυμό ενός[...]
Πηγή: sidagi.grΒαδίζουμε ολοταχώς προς το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς. Ακολουθεί η Καθαρά Δευτέρα, όπου τα σαρακοστιανά θα έχουν τον κύριο λόγο στο τραπέζι μας.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑπ ο τα πιό αγαπημένα φαγητά της Κικής τα τηγανητά καλαμαράκια και μεγάλη η χαρά της που τα βρήκε επιτέλους εκεί στην ξενιτειά... Μας λέει λοιπόν πώς τα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΣυνταγές για τηγανητά καλαμαράκια κυκλοφορούν πολλές στη μπλογκογειτονια και όχι μόνο. Γιατί να παρουσιάσω ακόμη μία?Λοιπόν... ....πάντα είχα ένα θέμα πώς να[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr1 κιλό μικρά καλαμαράκια αλεύρι αλάτι για τηγάνισμα λάδι 2 κομμένα στη μέση λεμόνια Ανακατεύετε το αλεύρι με το αλάτι. Καθαρίζετε, πλένετε, αλευρώνετε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ συνταγή είναι από βιβλίο της Σ. Σκούρα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο καλαμαράκια καθαρισμένα 1/2 φλιτζάνι αλεύρι ανακατεμένο με μια πρέζα αλάτι 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κιλό μικρά καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα 2 αυγά 2 κουταλιές αλεύρι λάδι για τηγάνισμα αλάτι όσο θέλετε 2 λεμόνια μαϊντανός για το γαρνίρισμα [...]
Πηγή: icookgreek.com