Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Είναι μια πεντανόστιμη συνταγή η οποία θα ενθουσιάσει όποιο την δοκιμάσει. Τι χρειαζόμαστε: 6 βοδινά φιλετάκια λίγο ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμύδι ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 φιλέτα βοδινό 1 κρεμμύδι μισο ποτήρι κουμανταρία (γλυκό κρασί τις Κύπρου) 250 γρ. φρέσκια κρέμα αλάτι πιπέρι λίγο θυμάρι 2 χρωματιστές πιπεριές 1 μελιτζάνα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 4 άτομα) 750 γρ. περίπου βοδινό καρέ (Rump Steak), 3 καρότα, 2 πράσα, 2 κρεμμύδια νέας εσοδείας (κεφαλές), ½ φλ. ζωμό λαχανικών (ή νερό), 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6-8 άτομα 1 ½ περίπου κιλό ψαχνό βοδινό (rump steak ή topside π.χ.), 1 κρεμμύδι σε φετάκια + 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 καρότο σε ροδέλες, 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6-7 άτομα): 1 1/4 περίπου κιλό βοδινό rum steak ή άλλο κομμάτι κατάλληλο για ρόστο, 1 ½ φλ. κόκκινο, ξηρό κρασί (οι Ιταλοί χρησιμοποιούν Barolo), 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 5-6 άτομα 1 1/4 περίπου κιλό βοδινό κατάλληλο για ρόστο (δεμένο καλύτερα), 1 ½ φλ. κόκκινο, ξηρό κρασί, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 μεγάλο καρότο σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6-8 ΑΤΟΜΑ) 1½ κιλό ψαχνό βοδινό (από το μπούτι) σε μεγαλούτσικους κύβους, 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φετάκια, 2 καρότα ξεφλουδισμένα και κομμένα σαν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 5-6 ΑΤΟΜΑ) 600-700 γρ. ψαχνό βοδινό (ράμστεϊκ), κομμένο σε κύβους, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 2 μικρά κρεμμύδια σε φέτες, 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1 κιλό βοδινό κρέας 100 γρ χοιρινό λίπος 1 φλιτζ λάδι 2 καρότα 1/ σελινόριζα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο πιπέρι σε κόκκους 2 φύλλα δάφνης 1 κουταλιά[...]
Πηγή: megatv.com/cook400γρ. κρέας βοδινό(κιλότο) 2 κ.σ.ανοιχτόχρωμη σάλτσα σόγιας 1/2κ.γ.φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι 5 κ.σ.αποξηραμένες γαρίδες 300 γρ. φασολάκια snake beans ή[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ Κρεμμύδι σε ροδέλες Βραστό βοδινό Αλάτι Πιπέρι Πάπρικα Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε το βοδινό σε φέτες και τις μαρινάρουμε με[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο βοδινό διάφραγμα είναι ένα εκλεκτό κομμάτι κρέατος που λίγοι γνωρίζουν στην Ελλάδα. Και δεν μιλάω μόνο για καταναλωτές, αλλά και για χασάπηδες ή[...]
Πηγή: caruso.grΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1,5 κιλό βοδινό ή μοσχάρι από σπάλα ή άλλο κομμάτι για κατσαρόλα, σε κύβους 1/2 φιάλη κόκκινο κρασί καλής ποιότητας* 3/4 φλ.τσ. κονιάκ ή μπράντυ 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 βοδινά rib eye Λίγο αλεύρι 1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες 3/4 κούπας σπιτικός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 1/2 κ. ουρά βοδινή, κομμένη απο τον κρεοπώλη σε φέτες 250 γρ.καπνιστή πανσέτα, σε χοντρή φέτα 300 γρ. ξερά δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι 3 μεγάλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 4 βοδινές (κατά προτίμηση, διαφορετικά μοσχαρίσιες) μπριζόλες, πάχους 3- 3,5 εκ. αλάτι, φρεσκοτριμένο πιπέρι για τη σάλτσα "τσιμιτσούρι": 1 ματσάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4 άτομα 1 ½ κιλό ψαχνό βοδινό (rump steak ή topside π.χ.) 1 κρεμμύδι σε φετάκια + 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο σε ροδέλες 1 κλωνάρι σέλινο σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.com