Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Το Chablis, ένα κρασί ξηρό, ελαφρύ και με νεύρο, θεωρείται ο κατεξοχήν σύντροφος των θαλασσινών. Εδώ, συμμετέχοντας στη σάλτσα των ζυμαρικών με τις γαρίδες,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4-6 άτομα 500 γρ. γαρίδες μεγάλες χωρίς κέλυφος αλεύρι για το πασπάλισμα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό (ή 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6 άτομα) 12-18 μεγάλες γαρίδες Σουσάμι Ελαιόλαδο Για τη σάλτσα 1 μεγάλος ώριμος ανανάς 1 μικρό αγγουράκι 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓεύση: Κοντράστ Κίνας-Ελλάδας, αλλά τελικά ο ταραμάς δίνει θερμό φιλί στη σουσαμάτη γαρίδα και στον κόλιανδρο. Υλικά για 4 άτομα 500 γρ. Γαρίδες Νο. 1 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4 μερίδες 500 γρ. γαρίδες μεσαίες χωρίς κεφάλι Για το μαρινάρισμα: 2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα 2-3 σκελίδες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) Γαρίδες 20 γαρίδες καθαρισμένες ¼ από τη φλούδα ενός πορτοκαλιού, ψιλοκομμένη 75 γρ. ελαιόλαδο 10 γρ. καρυδέλαιο 25 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΖυμαρικά με θαλασσινά παντρεύονται ιδανικά. Όταν όμως η πεντανόστιμη σκορπίνα γίνεται... κουμπάρα, ο γάμος μετατρέπεται σε honeymoon διαρκείας. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο Chablis, ένα κρασί ξηρό, ελαφρύ και με νεύρο, θεωρείται ο κατεξοχήν σύντροφος των θαλασσινών. Εδώ, συμμετέχοντας στη σάλτσα των ζυμαρικών με τις γαρίδες,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4-6 άτομα 500 γρ. γαρίδες μεγάλες χωρίς κέλυφος αλεύρι για το πασπάλισμα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό (ή 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ σάλτσα demi-glace γνωστή και ως μπριν (brune), είναι μια από τις πιο ντελικάτες σάλτσες της γαλλικής μαγειρικής που χρησιμοποιείται ως έχει, αλλά και ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami