Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
υλικά 1500 γρ. μπριζόλες αγριογούρουνου πάχους 3 εκ. γιά τη μαρινάδα: 250ml ελαιόλαδο 2 λεμόνια, το χυμό 1 καρότο σε φετάκια 1 μεγάλο κρεμμύδι σε χοντρές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑν πρέπει οπωσδήποτε να συμβιβαστείτε με μια μπριζόλα γάλακτος, τότε καλό είναι να τη μαρινάρετε προτού την ψήσετε. Και αυτό, διότι στην καλύτερη των[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες 1 κεφάλι σκόρδο 2 φλ.τσ. ξηρό κόκκινο κρασί 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κ.γ. θυμάρι 3 κ.σ. βούτυρο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Έκτορας Μποτρίνι είναι ο αγαπημένος «Etrusco» της κερκυραϊκής και της αθηναϊκής γεύσης, που θυμάται πάντα τις μπριζόλες που έψηνε n γιαγιά του στο San[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Έκτορας Μποτρίνι είναι ο αγαπημένος «Etrusco» της κερκυραϊκής και της αθηναϊκής γεύσης, που θυμάται πάντα τις μπριζόλες που έψηνε n γιαγιά του στο San[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami