Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Για 2-4 άτομα 4 χοιρινές μπριζόλες 1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα 2 αυγά 1 χούφτα ανάμεικτα φρέσκα αρωματικά (μαϊντανός, θυμάρι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο,[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά μπριζόλες χοιρινές ή μοσχαρίσιες γάλακτος: 4 λεπτές ελαιόλαδο: 4 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι: 1 μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες λευκό κρασί: 150 ml σκόρδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μπριζόλες χοιρινές ή μοσχαρίσιες γάλακτος: 4 λεπτές ελαιόλαδο: 4 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι: 1 μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες λευκό κρασί: 150 ml σκόρδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΛαχταριστές μπριζόλες για το μεσημεριανό σας Χρόνος Προετοιμασίας : 20' ~ ~ ~ ~ ~ ΥΛΙΚΑ ~ ~ ~ ~ ~ για 6 άτομα 6 χοιρινές μπριζόλες 1 κ.σ φρέσκο δεντρολίβανο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία παλιά οικογενειακή συνταγή για ψητές μπριζόλες από τον Εκτορα Μποτρίνι Υλικά 4 μπριζόλες 1 It καλό ελαιόλαδο 2 λεμόνια κομμένα σε κύβους 1/2 πορτοκάλι[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr2 μεγάλες σταβλίσιες μπριζόλες με πάχος 3 εκατοστά (κατά προτίμηση χωρίς κόκκαλο) 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1/2 φλ. ξύδι βαλσαμικό 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο 1[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά για 4 άτομα 4 ωραίες κοτολέτες χοιρινές (με κόκαλο), 12 φέτες προσούτο, 1 μικρό κόκκινο μήλο ξεφλουδισμένο και ξεσποριασμένο σε λεπτά φετάκια, 75 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 άτομα 4 ωραίες κοτολέτες χοιρινές (με κόκαλο), 12 φέτες προσούτο, 1 μικρό κόκκινο μήλο ξεφλουδισμένο και ξεσποριασμένο σε λεπτά φετάκια, 75 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 4 χοιρινές μπριζόλες (καλύτερα του λαιμού), 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 ντομάτα ψιλοκομμένη, 1-2 μανιταράκια κομμένα σε φέτες, 2-3 κλωναράκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟ Έκτορας Μποτρίνι είναι ο αγαπημένος «Etrusco» της κερκυραϊκής και της αθηναϊκής γεύσης, που θυμάται πάντα τις μπριζόλες που έψηνε n γιαγιά του στο San[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Έκτορας Μποτρίνι είναι ο αγαπημένος «Etrusco» της κερκυραϊκής και της αθηναϊκής γεύσης, που θυμάται πάντα τις μπριζόλες που έψηνε n γιαγιά του στο San[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜπριζόλα βοδινή στα κάρβουνα Υλικά Μπριζόλα βοδινή με κόκαλο, καλά σιτεμένη, περ. 1250 γραμμάρια, μαύρο φρεσκοκομμένο πιπέρι 2 κύβοι 4 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: greekouzina.gr