Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά: 1/2 φλυτζ. τσαγιού βούτυρο 1 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι 3 φλυτζ. τσαγιού γάλα 1 κρόκο αυγού μοσχοκάρυδο Τρόπος παρασκευής Βάζετε την κατσαρόλα με το βούτυρο[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ σάλτσα με αυγά και βασιλικό γεννήθηκε από την ανάγκη να βρεθεί ένας τρόπος γαρνιρίσματος που να είναι καλό τόσο για διάφορους τύπους ζυμαρικών όσο και για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπίθανη σάλτσα για τα κολοκυθάκια μας ή τους ντολμάδες μας ή όπου αλλού μας αρέσει! Τι χρειαζόμαστε: 3-4 κούπες ζωμό από το φαγητό μας 2 κ.σ. βούτυρο ή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr60γρ. βούτυρο 80γρ. αλεύρι 1 λίτρο γάλα ½ φλιτζ. τριμμένο τυρί ( κεφαλοτύρι , γραβιέρα ή παρμεζάνα) 1 αυγό 1 κ.γ. μοσχοκάρυδο αλάτι πιπέρι Σε κατσαρόλα[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά 4 σκ. σκόρδο 1 κρόκος αυγού 150ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ή σπορέλαιο 1 πρέζα αλάτι 1 κ.σ. λεμόνι Εκτέλεση Πολτοποιείτε το σκόρδο στο γουδί και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami5 σάλτσες που σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση 5 σάλτσες που γίνονται εύκολα και γρήγορα και σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση δίνοντας την ιδανική λύση ανά πάσα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά (2) : 3 κουταλιές βούτυρο 1 φλ. παχιά κτυπητή κρέμα αλάτι κατά τη γεύση 1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο 1/4 φλ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο συν 2 κουταλιές[...]
Πηγή: yumyum.grH σος Ολαντέζ (Hollandaise) είναι μια από τις 5 ‘βασικές σάλτσες’ της Γαλλικής κουζίνας μαζί με την Μπεσαμέλ, Εσπανιόλ, Βελουτέ, και σάλτσα Τομάτας, με βάση[...]
Πηγή: caruso.grΗ Παρασκευή ήταν απο τα παιδικά μου χρόνια η αγαπημένη μου ημέρα ... θυμάμαι επέρστρεφα απο το σχολείο , πέταγα την τσάντα στις σκάλες και έτρεχα για το[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΗ γιορτινή σάλτσα αλλοτινών εποχών, που συνόδευε τα ταπεινά, νερόβραστα και όχι μόνο κοτόπουλα, στα χρόνια της αθωότητας, πριν «πέσουμε» στην ανάγκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr3 ποτήρια γάλα φρέσκο 7 κουτ. σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ 5 κουτ. σούπας μαργαρίνη σοφτ αλάτι, πιπέρι μοσχοκάρυδο τριμμένο (προαιρετικά) 2 αυγά (ελαφρώς[...]
Πηγή: cookpad.com/grη μονη διαφορα που εχουν είναι ότι στην βελουτε βαζουμε ζωμο κρεατος (κοτας , βοδινου , ψαριου , κτλ). Ενώ στη μπεσαμελ χρησιμοποιουμε γαλα. Αν δειτε στο[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grJanoulis Sweets & More (Janoulis S&M)Οκτώβριος 27, 2018Επικαλύψεις-Γλάσα,Σως, Μους-Κρέμες Σάλτσα Προφιτερόλ (Βίντεο)Τα υλικά της συνταγής 500γρ γάλα 150γρ[...]
Πηγή: janoulis.wordpress.com