Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
5 σκελίδες σκόρδο 1 κρόκο αυγού 1 πατάτα βρασμένη 250 γρ ελαιόλαδο μισό λεμόνι αλάτι πιπέρι Καθαρίστε το σκόρδο και κοπανίστε το στο γουδί.Έπειτα,προσθέστε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΛαχταριστή σάλτσα με βελούδινη υφή για να συνοδέψτε με ψητά ή θαλασσινά Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : για 2-4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : 30 λεπτά Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά : 1/2 φλιτζ. συν 2 κουταλιές φρέσκος χυμός πορτοκαλιού 2 ασπράδια αυγών 2 κουταλιές καρυδέλαιο 6 κουταλιές υπερπαρθένο ελαιόλαδο 1/4 κουταλάκι ξύδι[...]
Πηγή: yumyum.gr4 κ.σ. μαγιονέζα ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 2 αυγά σχιχτοβρασμένα (τα διαλύουμε με πιρούνι)[...]
Πηγή: cooklos.grΣάλτσα για τηγανιτές πατάτες ή ψάρι (ιδανική όταν κάνει κρύο) Τι χρειαζόμαστε: μισό μήλο δυο αυγά βραστά σφικτά τρία αγγουράκια τουρσί ένα κρεμμυδάκι φρέσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 αυγό 1 ματσάκι μαϊντανό 1 κουταλιά ξύδι 1 κουταλιά λεμόνι 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι λίγο αλάτι 5 φρυγανιές τριμμένες Τρόπος παρασκευής[...]
Πηγή: greekmasa.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grH σος Ολαντέζ (Hollandaise) είναι μια από τις 5 ‘βασικές σάλτσες’ της Γαλλικής κουζίνας μαζί με την Μπεσαμέλ, Εσπανιόλ, Βελουτέ, και σάλτσα Τομάτας, με βάση[...]
Πηγή: caruso.grΣάλτσα Hollandaise Είναι μια σάλτσα που μας αρέσει πολύ, μπορούμε να την τροποποιούμε εύκολα ανάλογα με τα πιάτα που σερβίρουμε κάθε φορά. Οι πιο συνηθισμένοι[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr1/2 κούπα λάδι 1/4 της κούπας ξύδι 2 κουταλιές χυμό λεμονιού 1 αυγό σφικτό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί 1/2 κουταλιά ψιλοκομμένη κάπαρη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣάλτσα αυγολέμονο (με κορν φλάουρ) Η σάλτσα αυτή είναι πολύ γευστική λόγω της νοστιμιάς που έχει ο ζωμός. Μπορεί να ξαναζεσταθεί σε χαμηλή θερμοκρασία χωρίς να[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΥλικά (2) : 3 κουταλιές βούτυρο 1 φλ. παχιά κτυπητή κρέμα αλάτι κατά τη γεύση 1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο 1/4 φλ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο συν 2 κουταλιές[...]
Πηγή: yumyum.gr5 σάλτσες που σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση 5 σάλτσες που γίνονται εύκολα και γρήγορα και σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση δίνοντας την ιδανική λύση ανά πάσα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά Βούτυρο 160 γρ Αυγά 3 (μόνο τους κρόκου) Λεμόνι 1 κουταλιά σούπας (τον χυμό του) Κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά σούπας Αλάτι Πιπέρι άσπρο Οδηγίες Στο μπολ[...]
Πηγή: chefoulis.gr5 σκελίδες σκόρδο 1 κρόκο αυγού 1 πατάτα βρασμένη Mισό λεμόνι 250 γρ. ελαιόλαδο Aλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Καθαρίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε στο γουδί. Έπειτα,[...]
Πηγή: sidagi.gr3 κρόκοι αυγών 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού ½ φλιτζάνι τσαγιού ζεστό φρέσκο βούτυρο Πιπέρι καγιέν Αλάτι Εκτέλεση Βάζουμε στο μπλέντερ τους κρόκους των[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 2 κροκάδια από αυγά βρασμένα 2 κροκάδια ωμά 1 φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι αλάτι πιπέρι χυμό λεμόνι 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα Εκτέλεση Βράζουμε τα[...]
Πηγή: sidagi.grΈχει υποβληθεί από laalaria Τετάρτη, 11/01/17 Δεν πρόκειται ακριβώς για την καθαρά αμερικάνικη "BBQ sauce", αλλά για ένα υβρίδιο με πολλαπλές[...]
Πηγή: greekmasa.gr