Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά ( 2 κούπες) 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι λιωμένο στο μούλτι 1 κούπα κέτσαπ 1 κούπα πουρέ ντομάτας (πασάτα) 3 κουταλιές της[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΌταν οργανώνουμε γεύματα όπου ψήνουμε κρέατα στα κάρβουνα ή στη σχάρα, πάντα τα συνοδεύουμε με διάφορα ντιπ γιαουρτιού, τυροκαυτερές και άλλα παρόμοια[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓια σαλάτες με ρόκα ή σπανάκι ή πλάι σε ψητά θαλασσινά. Χρησιμοποιήστε την επίσης ως σάλτσα σε πιτάκια με μυζήθρα ή σε λευκά τυριά εποχής. Συνταγή : Νένα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά 1 κλ. κιμά ποντίκι 1/2 ουρά μόσχου ξεκοκαλισμένη 3 καρότα 2 κρεμμύδια θυμάρι 3 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 1 μεγάλη κουταλιά πελτέ ντομάτας 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο μακαρόνια της αρεσκείας σας ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ Bolognese (για 3 κιλά σάλτσα περίπου) 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 5-6 κ.σ. λάδι 2[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΥλικά: 2 κ.σ. ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο 4 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ή γ.ο.χ. 2 κ.σ. καυτερή πάπρικα σε σκόνη 2 κ.σ. γλυκιά πάπρικα σε σκόνη 1 πρέζα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΕξαιρετικά απλή και γρήγορη, γλυκιά και στιλπνή, μαγική σάλτσα τεριγιάκι Μια γιαπωνέζικη σάλτσα και μαγειρικός όρος, στη συνέχεια, έχουν εκπορθήσει προ πολλού[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σάλτσα Marchand de Vin (Μαρσάν ντε βεν = έμπορος κρασιών) είναι μια κλασική σάλτσα της Γαλλικής μαγειρικής που είθισται να συνδυάζεται με entrecôte[...]
Πηγή: caruso.grΗ βασική συνταγή για βινεγκρέτ είναι πολύ απλή: 1 μέρος ξύδι με 3 μέρη λάδι. Κτυπάμε καλά να ενοποιηθούν και έτοιμο. Συνήθως προσθέτουμε αλάτι και[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr1 μικρό ποτήρι λευκό ξηρό κρασί 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 δαφνόφυλλα 6 άρκευθοι «Juniperus Comunis», εάν δεν βρείτε 3 σταγόνες από αιθέριο έλαιο που θα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΗ βασική συνταγή για βινεγκρέτ είναι πολύ απλή: 1 μέρος ξύδι με 3 μέρη λάδι. Κτυπάμε καλά να ενοποιηθούν και έτοιμο. Συνήθως προσθέτουμε αλάτι και[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr