Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Υλικά (για 35-40 κομμάτια): 1 κιλό αμυγδαλόψιχα 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 1 φλυτζάνι κονιάκ ξύσμα πορτοκάλι ή καλύτερα περγαμόντο 700 γρ. ζάχαρη 10[...]
Πηγή: greekcook.gr600 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και ψιλοκομμένη 3/4 του φλυτζανιού ζάχαρη 3/4 του κιλού μανταρίνια Λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα. Πλύνετε τα μανταρίνια και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (Σερβίρει 20 ) 1 κ αμύγδαλα ασπρισμένα 6 ασπράδια αυγών 700γρ. ζάχαρη ξύσμα 1 λεμονιού Εκτέλεση συνταγής Χτυπάω τα ασπράδια με τη ζάχαρη και το λεμόνι[...]
Πηγή: sidages.gr600 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και τριμμένη 3/4 της κούπας ζάχαρη 750 γραμμάρια μανταρίνια λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα Πλένουμε καλά τα μανταρίνια, τα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr...γιατί θα υπάρξει και συνέχεια!!!! Καλησπέρα σας!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περιμένετε υπομονετικά τα νέα από το μέτωπο της πολιτικής[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Αμυγδαλωτών συνέχεια (τώρα μένουν μόνον τα macarons...). Τα αμυγδαλωτά μου, λοιπόν, είναι ο νικητής των εκλογών!!!!!! χαχαχα Το λέω γιατί τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥπέροχα, αρωματικά, μελένια αμυγδαλωτά, ιδανικά για αρραβώνες, γάμους, βαφτίσεις. ΥΛΙΚΑ 1 κιλό ψίχα αμυγδάλου με τη φλούδα 3 κρόκους αυγών 2 ασπράδια[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grwww.stopikaifi.gr Φτιάξτε μαζί μας σπιτικά αμυγδαλωτά StoPikaiFi.gr Υλικά: • 300gr Αμύγδαλα • 70gr Άχνη • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι • 50gr Λικέρ
125 γρ σκούρα κουβερτούρα (70% κακάο) 75 γρ κουβερτούρα γάλακτος 75 ml κρέμα γάλακτος 80 γρ νουγκά 125 γρ μαλακό βούτυρο 5 ασπράδια αυγού 150 γρ ζάχαρη 70 γρ[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 600 γρ. αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και ψιλοκομένη 3/4 του φλυντζανιού ζάχαρη 3/4 του κιλού μανταρίνια λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα Εκτέλεση: [...]
Πηγή: greekcook.grΟ συνδιασμός αμυγδάλου και σοκολάτας είναι τέλειος! Τι χρειαζόμαστε: 2 φλιτζάνια αμύγδαλα ασπρισμένα 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη λίγες σταγόνες εκχύλισμα αμυγδάλου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό ψιλοκομμένη αμυγδαλόψιχα 250 γρ. κοσκινισμένη άχνη 130 ml μέλι 130 ml νερό χλιαρό 1/2 κ. γλ. κανέλα 1/2 κ. γλ. γαρύφαλο 150 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: Για το σιρόπι: 500 γρ. ζάχαρη 500 ml νερό Για τη ζύμη: 1 κιλό αμύγδαλο, αλεσμένο στο multi 500 γρ. ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού, αλεσμένη στο[...]
Πηγή: cookpad.com/grAμυγδαλωτά που έφαγα πρώτη φορά στην Σουηδία, σαν εργολάβοι με κρέμα, σλουρπ! Τι χρειαζόμαστε: 4 ασπράδια 600 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρμ. αμύγδαλο τριμμένο 100[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 ½ φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα αλεσμένη 4 μεγάλα μανταρίνια (φλούδες) 1 ½ φλ. τσαγιού ζάχαρη ½ φλ. τσαγιού χυμό μανταρίνι ¼ φλ. τσαγιού λικέρ μανταρίνι ή[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για τα αμυγδαλωτά (για 35 τεμάχια) 200γρ. Αποφλοιωμένα αμύγδαλα (τα κάνουμε σκόνη στο μπλέντερ) 200γρ. (1 φλιτζάνι) Καστανή ζάχαρη 150γρ Ασπράδια αβγών[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 240 γρ. ζάχαρη άχνη 250 γρ. αμύγδαλα τριμμένα 3 αυγά (μόνο τα ασπράδια) 12 αμύγδαλα μισά (προαιρετικά) 3-4 σταγόνες εσάνς πικραμύγδαλου[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά Ζάχαρη 100 γρ Ζάχαρη άχνη 100 γρ Αμύγδαλα 250 γρ αλεσμένα Βανίλια 1 κουταλιά του γλυκού Αυγά 2 ελαφρώς χτυπημένα Λεμόνι λίγες σταγόνες Χρώμα[...]
Πηγή: chefoulis.gr