Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Υλικά για τα αμυγδαλωτά (για 35 τεμάχια) 200γρ. Αποφλοιωμένα αμύγδαλα (τα κάνουμε σκόνη στο μπλέντερ) 200γρ. (1 φλιτζάνι) Καστανή ζάχαρη 150γρ Ασπράδια αβγών[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό αμυγδαλόψιχα 500 γρ. ζάχαρη 10 ασπράδια αυγών Ξύσμα από 1 λεμόνι ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Βάζουμε τα αμύγδαλα σε κατσαρόλα με βραστό νερό και τα[...]
Πηγή: megatv.com/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣήμερα θα σας παρουσιάσω μια από τις παραδοσιακές συνταγές της χώρας μας, ελαφρώς πειραγμένη. Αμυγδαλωτά χωρίς ζάχαρη με μαστίχα Χίου και πορτοκάλι. Τι[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΠαραδοσιακή Καρδιτσιώτικη συνταγή. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Γλυκά ταψιού Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 11-13 φύλλα κρούστας Μαργαρίνη με[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤα αμυγδαλωτά είναι ένα ξεχωριστό γλύκισμα που συνηθίζεται σε ιδιαίτερες περιστάσεις και γιορτές. Η δική μου παιδική ανάμνηση είναι στο νησί, να τα φτιάχνει[...]
Πηγή: alwayshungry.grΥλικά 6 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι 700 γραμ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 κιλό αμύγδαλα ξεφλουδισμένα κι αλεσμένα 150 γραμ. φρυγανιά τριμμένη 3 κ.σούπας χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: argiro.grαμυγδαλωτά με μανταρίνι Τα κάτασπρα απ’ την άχνη αμυγδαλωτά (μας) ή και υπόλευκα, όταν το χρώμα της γεύσης τους ξεμυτίζει στην επιφάνεια υγραίνοντας ύπουλα τη[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ 500 γρ. αμύγδαλα 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 250 γρ. κακάο 200 ml ανθόνερο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε τα αμύγδαλα σε ένα πολυκοπτικό και το κόβουμε σε μικρά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για μια πιατέλα 800 γραμ αμύγδαλα ξασπρισμένα 400 γραμ ζάχαρη 4 ασπράδια 1 φλιτζ τσαγιού ανθόνερο άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα Αλέθουμε τα ξασπρισμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΓίνονται γρήγορα και πανεύκολα, είναι ένα ωραίο, κομψό κέρασμα και ένα πολύ ευπρόσδεκτο δώρο. Και ανάλαφρο σαν γλύκισμα - ούτε βούτυρο, μήτε αυγό! Όσο ακόμη[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτά τα αμυγδαλωτά προέκυψαν κάπως τυχαία! Μια ημέρα είδα σε κάποιο ιταλικό forum μια συνταγή για αμυγδαλωτά απο την Σαρδηνία. Καθώς μας αρέσουν πολύ τα γλυκά[...]
Πηγή: bostanistas.gr...γιατί θα υπάρξει και συνέχεια!!!! Καλησπέρα σας!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περιμένετε υπομονετικά τα νέα από το μέτωπο της πολιτικής[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Αμυγδαλωτών συνέχεια (τώρα μένουν μόνον τα macarons...). Τα αμυγδαλωτά μου, λοιπόν, είναι ο νικητής των εκλογών!!!!!! χαχαχα Το λέω γιατί τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr"Αχλαδάκια" αμυγδάλου για την ώρα την καλή! Και στα δικά σας , και στων παιδιών σας ! Άσπρα και μυρωδάτα γλυκάκια όπως λέει το έθιμο για όλες τις χαρές της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥπέροχα, αρωματικά, μελένια αμυγδαλωτά, ιδανικά για αρραβώνες, γάμους, βαφτίσεις. ΥΛΙΚΑ 1 κιλό ψίχα αμυγδάλου με τη φλούδα 3 κρόκους αυγών 2 ασπράδια[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr125 γρ σκούρα κουβερτούρα (70% κακάο) 75 γρ κουβερτούρα γάλακτος 75 ml κρέμα γάλακτος 80 γρ νουγκά 125 γρ μαλακό βούτυρο 5 ασπράδια αυγού 150 γρ ζάχαρη 70 γρ[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣήμερα θα σας παρουσιάσω την πρώτη συνταγή στην οποία θα χρησιμοποιήσουμε τη σκόνη αποξηραμένης φράουλας που φτιάξαμε τις προηγούμενες μέρες. Αμυγδαλωτά με[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr