Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Πικάντικο πιάτο ωραίο για μεζέ και κρασάκι. Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλο χταπόδι 1 κιλό πατάτες 1 φλιτζάνι του καφέ ξύδι 1/1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 2 σκορπιούς περίπου 1 κιλό και οι δύο 1 φλιτζάνι λάδι 2 κρεμμύδια 3 κουταλιές πελτέ 3 κουταλάκια κοκκινοπίπερο αλάτι Εκτέλεση Σοτάρουμε το κρεμμύδι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓειά σας, είμαι από την Κέρκυρα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας την αυθεντική συνταγή για το μπουρδέτο. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι: Υλικά: 2 σκορπιούς[...]
Πηγή: greekcook.grΌταν ο ψαράς είναι φίλος, σε προμηθεύει με ψάρια που γνωρίζει ότι σου αρέσουν! Κι επειδή αγαπώ τις σκορπίνες με το υπέροχο κόκκινο χρώμα, πάντοτε μας[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο κερυραϊκό μπουρδέτο είναι ένα φαγητό πολύ αγαπημένο, το οποίο το μαγειρεύω αρκετά συχνά! Το συνοδεύω σχεδόν πάντα με ρύζι basmati ώστε να απολαμβάνω την[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr10-15 αυγά (αν θέλουμε βάζουμε λιγότερα ή περισσότερα) 1-2 κρεμμύδια ξερά λίγο αλάτι-πιπέρι 1-2 κουτ. του γλυκού πάπρικα γλυκιά 1 κύβο λαχανικών ή 1 κουτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής σκορπίνες: 2, τα κεφάλια κομμένα στη μέση κρεμμύδι ξερό: 1, ψιλοκομμένο αστεροειδές γλυκάνισο: 2 σπόροι μπαχάρι: 4 κόκκοι δάφνη: 2 φύλλα ζωμός[...]
Πηγή: icookgreek.comΜπουρδέτο Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Μερίδες: 5 Υλικά 5 σκορπιοί 3 κ.σ. κοφτές κόκκινο πιπέρι καυτερό ή 1 κ.σ. κοφτή κόκκινο[...]
Πηγή: kouzzzina.grΥΛΙΚΑ Σκορπίνα ή χριστόψαρο ντομάτες πελτέ ντομάτας κόκκινη πιπέρια τσίλι κοκκινοπιπέρα αλάτι σκόρδο κρεμμύδια ζωμός από κεφάλια καραβίδας 2 φύλλα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑπο τα πιό νόστιμα ψάρια, μαγειρεμένο με τέτοιο τρόπο που και φθουράει και ξετρελαίνει! Για τους λάτρες των πικάντικων! Τι χρειαζόμαστε: 2 Μεγάλες Σκορπίνες ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚερκυραϊκή πεντανόστιμη συνταγή,για ψάρι, σε σάλτσα κοκκινοπίπερου ,συνοδεία πατάτας,η οποία,κλασσικά,μαγειρεύεται σε φέτες, μαζί με το ψάρι.Παραδοσιακά,[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά 2 μέτριοι σκορπιοί, καθαρισμένοι 1 μέτριο κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά της σούπας κόκκινο καυτερό πιπέρι (πάπρικα) 1 φλιτζάνι τσαγιού κρασί[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 2 μέτριοι σκορπιοί, καθαρισμένοι 1 μέτριο κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά της σούπας κόκκινο καυτερό πιπέρι (πάπρικα) 1 φλιτζάνι τσαγιού κρασί[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο πιάτο που μαγειρεύουμε σήμερα είναι ένα από τα σήματα κατατεθέντα της κερκυραϊκής κουζίνας. Πρόκειται για ένα πιάτο πικάντικο και εξαιρετικά νόστιμο που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά σκορπίνες: 2, τα κεφάλια κομμένα στη μέση κρεμμύδι ξερό: 1, ψιλοκομμένο αστεροειδές γλυκάνισο: 2 σπόροι μπαχάρι: 4 κόκκοι δάφνη: 2 φύλλα ζωμός ψαριού ή[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο Μπουρδέτο είναι παραδοσιακή συνταγή που συνηθίζουν στη Ζάκυνθο. Είναι ένα ελαφρύ, και πολύ γευστικότατο φαγητό. Έχω πολλά χρόνια να πάω στην όμορφη Ζάκυνθο,[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά (για 6 άτομα) 1.500 γρ. σκόρπαινες 3 κρεμμύδια 4 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. ή και παραπάνω κόκκινο καυτερό πιπέρι, τύπου καγέν 1 πιπερίτσα τσίλι 1 κ.σ. χοντρό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 2 κιλά διάφορα ψάρια 3 κρεμμύδια μεγάλα 240 ml λάδι 1-2 λεμόνια αλάτι - πιπέρι νερό Εκτέλεση: Σε μια κοντή κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο από το[...]
Πηγή: greekcook.gr