Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 4 μοσχαρίσια εσκαλόπ (σνίτσελ) 8 φέτες κίτρινο τυρί 2 αυγά ½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί με λίγα λιπαρά 1 φλιτζάνι γαλέτα 1 κουταλιά του[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 2 λεπτά εσκαλόπ Μισή κουταλιά αλεύρι 10 γραμμάρια βούτυρο 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος Λίγο κονιάκ Αλάτι Πιπέρ Για τον πουρέ κουνουπιδιού 1[...]
Πηγή: sidagi.gr4 μοσχαρίσια εσκαλόπ (ή λεπτές χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο) 1 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος 4 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού ξύσμα από 1 λεμόνι* λίγο[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά: 1 κιλό μοσχάρι σε φέτες (τρανς, σπάλα, μπούτι ή στρογγυλό) 4 μεγάλες ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 200-230 γρ. κεφαλογραβιέρα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/4 χοιρινά εσκαλόπ 200 γρ. το κάθε ένα PORKY 8 φέτες προσούτο φύλα φασκόμηλου 1 πράσινο μήλο 50 γρ. βούτυρο 10 γρ. καστανή ζάχαρη Πατάτες ροστί 500 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια την ψητή τομάτα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι αλάτι πιπέρι 1 πρέζα ζάχαρη 1 κ.σ. ελαιόδαλο (για το σοτάρισμα) 1 μέτρια τομάτα κομμένη[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 150 γρ. κουνουπίδι 1 σκελίδα σκόρδο 40 γρ. κόκκινο κρεμμύδι 1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ (πιπερόριζα) 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλάκια κιτρινόριζα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com300-400 γραμμάρια λεπτές φέτες μοσχαριού από φιλέτο ή κιλότο ή τρανς ή κόντρα, χτυπημένες να γίνουν λεπτές (εσκαλόπ) 4 πιπεριές κέρατα κόκκινες κομμένες σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕσκαλοπ με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Το άρθρο είναι του μέλους theodora η οποία μας διαβεβαιώνει ότι η συνταγή αυτή είναι εύκολη και το αποτέλεσμα[...]
Πηγή: greekouzina.grΕσκαλοπ με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Το άρθρο είναι του μέλους theodora η οποία μας διαβεβαιώνει ότι η συνταγή αυτή είναι εύκολη και το αποτέλεσμα[...]
Πηγή: greekouzina.grΤα εσκαλόπ είναι κρέας που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες και τις κτυπάμε (με το γουδοχέρι) για να λεπτύνουν και να απλώσουν. Τα Εσκαλόπ γαλοπούλας με ζαμπόν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΠιάτο για το Κυριακάτικο ή/και γιορτινό τραπέζι, με ωραία εμφάνιση και "γιάμυυυ" γεύση που θα ενθουσιάσει και τους πιο "περίεργους" στο φαγητό!! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά πεσκανδρίτσα φιλέτο: 1 κιλό, κομμένη σε φετάκια πάχους 1 εκ. βούτυρο: 50 γρ. . κρεμμυδάκια για στιφάδο: 200 γρ ψιλοκομμένα σαμπάνια: 400ml ζωμός[...]
Πηγή: icookgreek.com