Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά 4 φιλέτα γλώσσα 1 ποτήρι γάλα 1 κουτάκι κρέμμα γάλακτος ελαφρυά 1 λεμόνι 1 ποτηράκι λευκό κρασί πάπρικα 1 κουταλιά μοσχοκάρυδο αλεύρι (περίπου 1 ποτήρι)[...]
Πηγή: greekmasa.gr4 γλώσσες 8 γαρίδες 1 ποτήρι λευκό κρασί 1/4 της κούπας κρέμα γάλακτος 2 κρόκοι αυγών 50γρ. βούτυρο 1 λεμόνι μαϊντανός αλάτι και άσπρο πιπέρι Καθαρίζετε τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε που ο άνθρωπος κυνηγούσε την τροφή του και γι’ αυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΜοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε που ο άνθρωπος κυνηγούσε την τροφή του και γι’ αυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΗ γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά Γιa το σιρόπι Ζάχαρη 250 γρ Νερό 250 γρ Λεμόνι 1/2 λεμόνι τον χυμό του Για την σαντιγύ Κρέμα γάλακτος 300 γρ (πρέπει να είναι κρύα) Άχνη ζάχαρη 4[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά (για 15 περίπου κομμάτια): Για τη ζύμη σφολιάτας: 1½ πλάκα μαργαρίνης (περίπου 800γρ.) 30γρ. βούτυρο γάλακτος λίγο αλάτι 1 κιλό αλεύρι σκληρό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα γλώσσας 1 κουπάκι άσπρα μανιτάρια 2 πράσα 1κ.σ. άσπρο βούτυρο 1 σφηνάκι λευκό κρασί 1φλ. κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2-3 φιλέτα γλώσσας 100 γρ. βούτυρο 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 100 ml μπύρας 200 ml κρέμα γάλακτος Χυμός ενός λεμονιού Μαϊντανός ψιλοκομμένος 250[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.gr2 γλωσσες φιλετο 300 γρμ μικρες προβρασμενες γαριδες 2 κουταλιες ελαιολαδο για το ψησιμο της γλωσσας στο τηγανι Ι φλυτζανι ρυζι μπασματι 1 μεγαλη κρεμα[...]
Πηγή: cooktherapy.grγλώσσα μοσχαρίσια με σάλτσα μουστάρδας by pandespani Μοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑρκετοί αποφεύγουν να μαγειρεύουν μοσχαρίσια γλώσσα. Πρόκειται όμως για ένα νόστιμο και μαλακό είδος μοσχαρίσιου κρέατος, που δίνει πολύ ωραία αποτελέσματα[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 6 ατόμων: 1 κιλό φιλέτα γλώσσας 1 κιλό σπανάκι 2 γεμάτες κουταλιές βούτυρο 3 κοφτές κουταλιές αλεύρι Αλάτι Λίγο πιπέρι 1 ½ φλιτζάνι γάλα ½[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr