πορτοκαλοπιτα αργυρω | συνταγη για κοτσι χοιρινο δρισκας | tsoureki sindagi | ρυζοπιτα γλυκια αργυρως | κανελονια με κρεμα γαλακτος | μηλοπιτα αναποδη χωρις αυγα | φιογκακια με κρεμα γαλακτος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζελε

Βρέθηκαν 28 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ζελέ σοκολάτας

Απλά σοκολατένιο Τι χρειαζόμαστε: 8 κούπες γάλα 1 1/2 κούπες ζάχαρη 1 φάκελο κουβερτούρα σε σταγόνες 4 φακελλάκια ζελατίνη 3 κουταλιές της σούπας κακάο Σε μια[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ζελέ σοκολάτας/ Chocolate Jello

For English, scroll down Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά φίλοι μας! Ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα όλοι! Ένα πολύ νόστιμο γλυκό σας έχουμε σήμερα. Ότι πιο[...]

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr

Ζελέ σοκολάτας με κρέμα coffee anglaise

15 γρ. ζελατίνες 110 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 560 γρ. νερό 250 γρ. κουβερτούρα σοκολάτα, ψιλοκομμένη Για την κρέμα anglaise 200 γρ. γάλα 3,5% λιπαρά 200 γρ.[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
ΖΕΛΕ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΟΔΟΝΕΡΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΛΕ Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε 250 γρ. από το νερό μαζί με τη ζάχαρη. Μόλις βράσει και διαλυθεί η[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Ζελέ λεμονιού από τη Σικελία

Είναι ένα παραδοσιακό γλυκάκι της σιτσιλιάνικης κουζίνας, με αμιγώς μεσογειακή γεύση. Φτιάχνεται όπως και το ζελέ καρπουζιού , που μου θυμίζει τη μουσταλευριά[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΖΕΛΕ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΛΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΜΕΟΥΡΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΕΛΕ ΦΡΟΥΤΩΝ Μαλακώνουμε το φύλλο ζελατίνης σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε τα 50 γρ. από τα πολτοποιημένα λίτσι. Πριν πάρει βράση αποσύρουμε και[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Ζελέ σοκολάτας και κρεμ ανγκλαίζ με καφέ[...]

ΥΛΙΚΑ Για το ζελέ 110 γρ. ζάχαρη 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα Nestle Dessert 560 ml νερό Για την κρεμ ανγλαίζ 4 κρόκους 1 κ.γ. σιρόπι βανίλιας 200 ml γάλα 200[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Ζελέ σοκολατένιο

Γεια σας φίλες μου!!! Γύρισα αλλά το μετάνιωσα ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ απαπααα!!! Και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού!!! Με τέτοια ζέστη όταν θέλεις κάτι[...]

Πηγή: zzcook.blogspot.gr
ζελέ σοκολάτας/ Chocolate Jello

For English, scroll down Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά φίλοι μας! Ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα όλοι! Ένα πολύ νόστιμο γλυκό σας έχουμε σήμερα. Ότι πιο[...]

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr
Ζελέ με γεύση καφέ

Μόνο με 80 θερμίδες η μερίδα-μπολ και με το άρωμα και τη γεύση του καφέ!!! Για όσους αγαπούν τον καφέ!!!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες καυτός καφές στιγμής 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ζελέ σοκολάτας απο τον Στελιο Παρλιαρο

Προετοιμασία: 15΄ - 20΄, Αναμονή: 2 - 3 ώρες Υλικά (για 6 - 8 άτομα): 200 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα 40[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Ζελέ με μανταρίνι και κρασί

Το ανακαλύψαμε στο BBC και μας ενθουσίασε η ιδέα του να χρησιμοποιείς κρασί στο ζελέ για να φτιάξεις ένα απλό αλλά τόσο εορταστικό και παράλληλα ελαφρύ γλυκό![...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Ζελέ σοκολάτας

Υλικά Ζάχαρη 200 γρ Αυγά 4 μόνο τους κρόκους Γάλα 200 γρ χλιαρό Φύλλα ζελατίνας 8 μουσκεμένα σε κρύο νερό Κουβερτούρα 250 γρ ψιλοκομμένη Σαντιγύ 200 γρ[...]

Πηγή: chefoulis.gr
Ζελέ μπανάνα-σοκολάτα

To γλυκάκι μας σήμερα είναι ιδανικό για όσους προσέχουν την διατροφή τους, αποφεύγοντας την πολλή ζάχαρη και τα πολλά λιπαρά. Δεν έχει καθόλου ζάχαρη, αλλά[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Ζελέ σοκολάτας

200 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 40 γρ. ζάχαρη 15 γρ. φύλλα ζελατίνης (3 των 5 γρ. ή[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ζελέ χαμομηλάκι με άγριο τριαντάφυλλο (Eύη[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 2 φλιτζ. αφέψημα χαμομηλιού 2 κ. σ. ζάχαρη 3 κ. γ. ζελατίνη σκόνη 1 κ. σ. πέταλα αγριοτριαντάφυλλου Παρασκευή Ενώ το αφέψημα είναι ακόμα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ζελέ κρασιού

Υλικά: Για 4-6 άτομα 420 γραμμάρια λευκό κρασί Σαρντονέ ή αφρώδες οίνος ή σαμπάνια 1 κουταλιά ζάχαρη 3 φάκελοι σκόνη ζελατίνης Λευκή ζάχαρη Πρωτοτυπήστε με[...]

Πηγή: sidagi.gr
Ζελέ επικάλυψης ουδέτερο

Διάφανο ζελέ για επικάλυψη προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Είναι ένα ζελέ ουδέτερο σε γεύση, και το χρησιμοποιούμε για να επικαλύπτουμε ιδιαιτέρως φρέσκα φρούτα για[...]

Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy