Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Χρησιμοποιείται πάνω από τούρτα και είναι συνταγή της Βέφας Αλεξιάδου. Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα ζάχαρη άχνη 1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού 2 κουταλιές χυμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 2 φλ. ζάχαρη άχνη 1 κ.σ. λιωμένο βούτυρο 4 κ.σ. χυμό λεμονιού
Πηγή: cookingbook.grPin It Ίσως το καλύτερο γλάσο για επικάλυψη τούρτας !!! Σαν Μετάξι….. Υλικά 450γρ marshmallows 2 κ.σ. νερό 1 / 2 κ.γ.[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΥλικά : 1 και 1/2 φλ. ζάχαρη άχνη 2 κ. σ. βούτυρο λιωμένο 1 κ. γ. εκχύλισμα λεμονιού 1-2 κ. σ. φρέσκο χυμό λεμονιού Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΡΙΑ[...]
Πηγή: yumyum.grΓΛΑΣΟ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ Το γλασο ζελατινης, ειναι ενα διαφανο γλασο, σαν πηχτο σιροπι, που χρησιμοποιειται ως επικαλυψη σε γλυκα με φρεκα φρουτα (οπως πχ οι ταρτες)[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 2 φλ. ζάχαρη άχνη 1 κ.σ. λιωμένο βούτυρο 4 κ.σ. χυμό λεμονιού
Πηγή: cookingbook.grΤο γλάσο έχει βάση την ζάχαρη. Το χρησιμοποιούμε για να καλύπτουμε διάφορα γλυκά όπως τούρτες, πάστες, βασιλόπιτες και πολλά άλλα. Μπορούμε να φτιάξουμε[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr