Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Υλικά 500 γραμ. λινγκουινια λαζάνια βρασμένα σε νερό αλατισμένο και με 1 φακελάκι τσάι , για να είναι πιο εύπεπτα! 400 γραμ. μπέικον ψιλοκομμένο που το σοτάρω[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ τρίτη και τελευταία μακαρονάδα της εβδομάδας δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τη διάσημη ιταλική καρμπονάρα! Βασικά, θα μπορούσε να είναι και οποιαδήποτε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Υπάρχει κανείς που να μην αγαπάει τα ζυμαρικά;;; Εύκολο υλικό για δημιουργικές αναζητήσεις στα άδυτα της κουζίνας με σύμμαχους λαχανικά,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ συνταγή για τη σάλτσα αυτή, είναι η επικρατέστερη που σερβίρεται στην Ελλάδα με το όνομα καρμπονάρα. Η αυθεντική ιταλική σάλτσα καρμπονάρα, γίνεται μόνο με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά ½ κιλό σπαγγέτι πανσέτα 2 αυγά λίγο βούτυρο τυρί Εκτέλεση Σ ένα τηγάνι βάζουμε την πανσέτα κα το βούτυρο και την σοτάρουμε να γίνει τραγανή.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ αυθεντική καρμπονάρα Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 5΄, μαγείρεμα 12΄. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΛαχταριστά ζυμαρικά για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 25΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαρμπονάρα This entry was posted in ΖΥΜΑΡΙΚΑ on 18/03/2014 by roula. Υλικά για 4 άτομα: 500 γρ. σπαγγέτι 6-7 φέτες μπέικον σε κομμάτια 1 σκελίδα σκόρδο 2 αβγά[...]
Πηγή: easykuzina.grΗ πραγματικη καρμποναρα εξ Ιταλιας δεν περιεχει κρεμα γαλακτος οπως συνηθιζεται να φτιαχνεται στην Ελλαδα. Πως φτιαχνεται? Ακολουθηστε βημα βημα την συνταγη[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΗ καρμπονάρα είναι παραδοσιακή ιταλική μακαρονάδα της αγροτικής Ιταλίας. Χρησιμοποιούσαν υλικά που είχαν συνήθως στο σπίτι τους (αυγά, καπνιστό, ζυμαρικά)[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλημέρα! Καλή εβδομάδα! Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι να έχουμε! Σήμερα σας έχουμε την αγαπημένη μας μακαρονάδα! Μακράν! Οταν ρωτήσω το λόχο πως θέλουν τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 400-500 γρ. ζυμαρικό 100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 75 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο 75 γρ. τυρί πεκορίνο 3 αβγά 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος 3[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. σπαγγέτι 150 γρ. άπαχο μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια 4 αυγά 50 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο 50 γρ. τυρί πεκορίνο-ρομάνο[...]
Πηγή: yumyum.gr1 πακέτο linguini 8-10 φέτες μπεϊκον 1 σκελίδα σκόρδο 1 αυγό 350ml κρέμα γάλακτος Τριμμένο τυρί παρμεζάνα Λίγη κεφαλογραφίερα γλυκοπικάντικη (ή πεκορινο) Λίγο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλησπέρα σας! Υπάρχει κανείς που να μην αγαπάει τα ζυμαρικά;;; Εύκολο υλικό για δημιουργικές αναζητήσεις στα άδυτα της κουζίνας με σύμμαχους λαχανικά,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ Η ιταλικη κουζινα εχει καταφερει να κατακτησει τον κοσμο .. Την αυθεντικη ιταλικη κουζινα δυσκολα τη μαθαινεις εκτος ιταλιας κυριως γιατι[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΒράζουμε τα μακαρόνια για όση ώρα λέει στο πακέτο σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε. Σε ένα τηγάνι έχουμε ετοιμάσει τη σάλτσα. Σε λίγο λάδι τσιγαρίζουμε το[...]
Πηγή: toarkoudi.grΑν υπάρχει μια μακαρονάδα ταλαιπωρημένη και τόσο άσχετα διασκευασμένη γευστικά απ’ τους ανά τον κόσμο μαγείρους, αυτή είναι η καρμπονάρα. Ποτέ δεν κατάλαβα[...]
Πηγή: pandespani.com