Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Τώρα που ο καιρός είναι ακόμη ζεστός,δοκιμάστε να κάνετε αυτόν τον χαλβά,που σερβίρεται από το ψυγείο,έχει πραλίνα αμυγδάλου,δεν είναι σιμιγδαλένιος και είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤον ονόμασα έτσι,όταν τον είδα,στο τέλος, με τα κρανμπερι... μου έφερνε πολύ χριστουγεννιάτικος... Στη συνταγή,την οποία κάπου ψάρεψα στο νετ(μα πού?),τον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr...κατά το Μια αγάπη για το καλοκαίρι...Αν κι έτσι που είναι ο καιρός την τελευταία εβδομάδα,σε Οκτώβρη φέρνει και όχι σε Ιούλιο. Εμένα πάντως η αγάπη μου για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣτο ξεκίνημα της νέας χρονιάς ,σπάμε το ρόδι-όχι στην πόρτα,όχι στο κεφάλι ,το ξερό, (δικό μας,του καλού μας...αδιάφορο!...),μα μέσα στην αγαπημένη μας[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΛίγο πριν μπούμε στη Σαρακοστή,οπότε ο γνωστός μας χαλβας με το λαδάκι του θα είναι πρώτος στη λίστα των γλυκών,αυτός εδώ είναι το ακριβώς αντίθετο του... Τον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓια τον Μαρκόνη που γιορτάζει σήμερα και για τον αγαπητο panathinaeos που ζήτησε γλυκάκι! Δεν είναι χαλβας με την υφή του σιμιγδαλένιου,μα μοιάζει περισσότερο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο Σ/Κ είναι η μόνη περίπτωση να φάμε χαλαρά. Τα παιδιά χωρίς φροντιστήρια,εγώ έχω ήδη απολαύσει το-πολύ χαλαρό- πρωινό μου,ο μπαμπάς μας κάποιες φορές[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΟμολογώ,απο τη στιγμη που βρέθηκα με ένα καλαθι φρέσκα πορτοκάλια ...με ειχε κυριευσει μανία να κανω χαλβα με αλεύρι και να έχει και πορτοκάλι...έτσι....[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑφιερωμενο στην αγαπημενη μου Μπετούλα που γιορτάζει αύριο! Υποτίθεται οτι είναι νηστίσιμο,και ναι,μπορεί να γίνει τέτοιο,αλλά το έκανα χρησιμοποιώντας και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr