Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Υλικά: Γέμιση: 300 γρ. Φετα 300 γρ. Ανθοτυρο 200 γρ. Γιαουρτι 150 ml γαλα 4 αυγα Λιγο μοσχοκαρυδο 3-4 κουταλιες λαδι Εκτέλεση: Ανοίγετε 4 φύλλα, για να μπουν[...]
Πηγή: greekmasa.gr½ ποτήρι ηλιέλαιο ½ ποτήρι βούτυρο λιωμένο 2 ποτήρια σιμιγδάλι 1 κουτί ζελέ φρούτων φράουλα ή ανανά 1 φλιτζ. φρούτα της αρεσκείας μας κομμένα σε μικρά[...]
Πηγή: cooklos.grΚαι πάνω που έλεγα πως είχα τελειώσει με τις λεμονοπαραγωγές, σκαρφίστηκα γλυκό για επιδόρπιο της βραδιάς της Τσικνοπέμπτης, σε μια φάση που είχα άλλα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΈχει υποβληθεί από laalaria Κυριακή, 12/10/14 Υλικά300 γραμ. βούτυρο φρέσκο350 γραμ. σιμιγδάλι χοντρό100 γραμ. αμύγδαλα καθαρισμένα450 γραμ. ζάχαρη άχνη600[...]
Πηγή: greekmasa.grΜε χαλβά και μέλι Υλικά για την βάση 80 γρ μπισκότα πτι-μπερ 50 γρ φιστίκια Αιγίνης ανάλατα 20 γρ αμύγδαλα άσπρα ξεφλουδισμένα 50 γρ βούτυρο 1 κ.γ μέλι Για την[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΥλικά 200 γραμμάρια Λάδι 2 φλιτζάνια αλεύρι 1 φλιτζάνι καρύδια 3 φλιτζάνια κρυσταλλική ζάχαρη 4 φλιτζάνια νερό Προετοιμασία του Χαλβά Βάζουμε την Κρυσταλλική[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΧαλβάς Ο χαλβάς εδώ είναι λίγο διαφορετικός από άλλες περιοχές της Ελλάδος ,για το λόγο ότι προσθέτονται οι σταφίδες και το φρέσκο βούτυρο καλής ποιότητας της[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΟ κος Βασίλης Καλίδης , πρέπει να πω ότι μου αρέσει πολύ στις εκπομπές που παρουσιάζει στην σειρά Νόστιμη Γη. Ο τρόπος που προσεγγίζει τα προϊόντα στον τόπο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΔροσερός και αρωματικός για τους λάτρεις της σοκολάτας και του πορτοκαλιού. Τι χρειαζόμαστε: Για το χαλβά: 1 λίτρο νερό 1 κιλό ζάχαρη 500 γραμμάρια σιμιγδάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για το σιρόπι Ζάχαρη 2 ποτήρια νερού Νερό 4 1/2 ποτήρια νερού Πορτοκάλι 1 κομμάτι από την φλούδα Κανέλα ξυλάκι 1 τεμ Για τον χαλβά Σιμιγδάλι χονδρό 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Σιμιγδάλι 1/2 πακέτο χονδρό Βούτυρο 125 γρ Κουκουνάρια ή Αμύγδαλα 1 φλυτζάνι του καφέ Για το σιρόπι Νερό 2 ποτήρια Ζάχαρη 1 ποτήρι Πορτοκάλι 2 (το ξύσμα[...]
Πηγή: chefoulis.grΤον χαλβά στην Ελλάδα τον συνηθίζουμε με ελαιόλαδο, που πραγματικά του δίνει έναν υγιεινό χαρακτήρα και σε κάνει να τον τρως χωρίς πολλές τύψεις. Στην Ανατολή[...]
Πηγή: bostanistas.grΠάει αρκετός καιρός που δεν έχω επισκεφθεί τη Γαλλία. Παλιότερα, δευτερεύουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις με καλούσαν συχνά - πυκνά στο Παρίσι. Κι εκεί, στις[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 500 γραμμάρια σιμιγδάλι χοντρό 200 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο 200 γραμμάρια ινδοκάρυδο 1 κουταλιά του γλυκού βανίλια 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.gr300 γρ. βούτυρο φρέσκο 350 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 100 γρ. αμύγδαλα καθαρισμένα 450 γρ. ζάχαρη άχνη 600 ml. γάλα 180 ml. κρέμα γάλακτος 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Για 2-4 άτομα Για τη ζύμη 1 αυγό ξύσμα 1 λεμονιού 1 πρέζα αλάτι γάλα βούτυρο για τη φόρμα 1 λαδόκολλα ξερά φασόλια 300 γραμμάρια αλεύρι 100 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΑναρτήθηκε στις 30/03/2016 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Χαλβάς σιροπιαστός με άρωμα πορτοκαλιού στο φούρνο Μια συνταγή για ένα υπέροχο σιροπιαστό χαλβά στο[...]
Πηγή: sintayes.gr