Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Υλικά 7 ποτήρια νερό ή ζυγίστε 1500 γρ. 250 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 2 βανίλιες 400 γρ. ζάχαρη(μπορείτε να βάλτε περισσότερη αν θέλετε το χαλβά ακόμη πιο γλυκό) 3[...]
Πηγή: greekmasa.grΠραγματικά ο πιο νόστιμος χαλβάς μετά τον κλασσικό.Στην αρχή όταν είδα τον Άκη Πετρετζίκη να βάζει ένα ολόκληρο πορτοκάλι με ξένισε λίγο.Θεώρησα ότι θα έχει[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΤον στρώνω σε ταψί και τραβάω χαρακιές με μαχαίρι -πασπαλίζω με κανέλα και είναι τέλειος και σε εμφάνιση -ή στην παρακάτω φωτογραφία που εχω βάλει τον[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Εύκολο και οικονομικό γλυκό με αρκετές παραλλαγές ως προς τους ξηρούς καρπούς που μπορούμε να βάλουμε ή όχι. Υλικά: 1φλ λάδι (όχι γεμάτο)[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά για 2-3 ταψιά 1 φύλλο σφολιάτας 150γρ. χαλβά με γεύση βανίλια 50γρ. μαύρη ζάχαρη ξύσμα πορτοκάλι Εκτέλεση Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας πάνω[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜία κλασική συνταγή που σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Βασίλης Ζούλιας. Μερίδες : ?? Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 300 γρ[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία διασκευή του κλασικού χαλβά που πρέπει να δοκιμάσετε Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά Για[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕπιδόρπιο παντός καιρού και “γλυκό της στιγμής”, ούτε 15 λεπτά δεν θα σας πάρει να τον ετοιμάσετε. Ακόμα κι αν έρθουν, εντελώς αναπάντεχα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΕπιδόρπιο παντός καιρού και “γλυκό της στιγμής”, ούτε 15 λεπτά δεν θα σας πάρει να τον ετοιμάσετε. Ακόμα κι αν έρθουν, εντελώς αναπάντεχα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια μακεδονικός χαλβάς πήγαινε, γλυκιά κρέμα με ταχίνι βγήκε! Όπως και να'χει από γεύση σκίζει! Τι χρειαζόμαστε: 280 γρ. ζάχαρη 100 ml νερό μερικές σταγόνες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή είναι της Ναταλίας! Υλικά: 1 ποτήρι λάδι 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό για το σισόπι: 3 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 2 βανίλιες 1/2 κούπα σταφίδες 1/2[...]
Πηγή: suntagesnikoulas.blogspot.gr...κατά το Μια αγάπη για το καλοκαίρι...Αν κι έτσι που είναι ο καιρός την τελευταία εβδομάδα,σε Οκτώβρη φέρνει και όχι σε Ιούλιο. Εμένα πάντως η αγάπη μου για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΔεν θα σας πάρει πάνω από 15 λεπτά να τον ετοιμάσετε. Προλαβαίνετε να τον φτιάξετε ακόμα κι όταν έρθουν, εντελώς ξαφνικά κι ανεπάντεχα, κάποιοι επισκέπτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια παραλλαγή του αγαπημένου μας κλασικού χαλβά με σιμιγδάλι και ελαιόλαδο. Το πορτοκάλι, που του προστίθεται, του χαρίζει απίθανο άρωμα και γεύση, μετριάζει[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 1 βανίλια σε σκόνη 8 νεροπότηρα νερό 1 κιλό ζάχαρη 250 γρ. φυτική μαργαρίνη για πασπάλισμα 150 γρ. ινδοκάρυδο Εκτέλεση:[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Ένας χαλβάς διαφορετικός, χρυσαφένιος, αρωματικός, νηστίσιμος, ελαφρύς αλλά πολύ γευστικός! Μοιάζει πολύ στην υφή με το Χαλβά Φαρσάλων αλλά έχει διαφορετική[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΔιαφορετική συνταγή για τον κλασσικό σιμιγδαλένιο χαλβά. Γίνεται αφράτος και σούπερ αρωματικός. Μια υπερπαραγωγή χαλβά!!!! Υλικά: 1 κούπα σπορέλαιο ή 3/4[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ Κόβουμε τον χαλβά σε μικρά κομμάτια. Τον βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το ταχίνι και το σησαμέλαιο και πολτοποιούμε πολύ καλά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr