Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Αν θέλουμε πιο έντονη τη γεύση πορτοκαλιού, μπορούμε στο σιρόπι να βάλουμε 3 ποτήρια νερό και ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού. Τι χρειαζόμαστε: 100 ml λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ "ΒΓΑΖΕΙ" 10-12 ΚΟΜΜΑΤΙΑ) : 150γρ. μαργαρίνη 2 κούπες χονδρό σιμιγδάλι 3 κουτ. σούπας σουσάμι 4 κουτ. σούπας κουκουνάρι [...]
Πηγή: megatv.com/cook4 1/2 φλιτζ. νερό 2 φλιτζ. ζάχαρη 2 ξυλάκια κανέλα 1/2 φλιτζ. καλαμποκέλαιο 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζ. σιμιγδάλι ψιλό 1 λάιμ[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά για 1 μέτρια φόρμα του κέικ με τρύπα στη μέση 750 ml νερό 500 γρ. ζάχαρη 150 γρ. φυτική μαργαρίνη ή 100 γρ. φυτικό έλαιον πχ ηλιέλαιον 250 γρ. σιμιγδάλι[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr½ κούπα ηλιέλαιο 1 κούπα σιμιγδάλι χονδρό 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 65% 3 κούπες ζάχαρη 4 κούπες νερό 2 πορτοκάλια 200 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 1 ποτήρι λάδι σπορέλαιο 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό 3 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1 φλυτζάνι στιμμένα πορτοκάλια 2 ξυλάκια κανέλα τριμμένη κανέλα φλούδα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟ χρόνος κυλά...το Πάσχα πλησιάζει και η νηστεία καλά κρατεί για αρκετό κόσμο!!! Διαβαίνοντας το μονοπάτι των αναμνήσεων, πηγαίνω προς τα πίσω... στα χρόνια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣυστατικά 3φλ.γάλα 2φλ.σιμιγδάλι χονδρό 2φλ.ζάχαρη 1φλ.του καφέ λάδι 2κ.σ.βούτυρο Αραβοσιτέλαιο για τη φόρμα ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 150γρ.μαρμελάδα πορτοκάλι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ 1 κούπα λάδι (μισό ελαιόλαδο μισό ηλιέλαιο) 2 κούπες σιμιγδάλι (μισό χοντρό, μισό ψιλό) 3 κούπες ζάχαρη 4 κούπες νερό 1 κ.γ. κανέλα 1/4 κ.γ. γαρύφαλλο 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια ένα μικρό ταψάκι ή φόρμα : - 1/2 λίτρο νερό - 2 πορτοκάλια ολόκληρα αλεσμένα - 500 γρ. ζάχαρη - 250 γρ. σιμιγδάλι χοντρό - 100 γρ. ινδοκάρυδο - 100 γρ.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο πιο γνωστό και παραδοσιακό γλυκάκι ...Σιμιγδαλένιος χαλβάς!!! Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις...τα υλικά του γνωστά σε όλους. Ό πως έλεγαν και οι παλιές[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΥλικά 250 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250γρμ. Ζάχαρη 50 γρμ. Χαλβά μακεδονικό 100γρμ. Καρύδια 60γρμ. Καλαμποκέλαιο 75 γρμ. Χυμό πορτοκάλι 125ml[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grO κορμός από σοκολάτα είναι λατρεμένο γλυκό! Έχουμε μια παραλλαγή του με αρωματικό Μακεδονικό Ταχνί πορτοκαλι και Μακεδονικό Χαλβά, για να τον απολαμβάνεις[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια παραλλαγή του αγαπημένου μας κλασικού χαλβά με σιμιγδάλι και ελαιόλαδο. Το πορτοκάλι, που του προστίθεται, του χαρίζει απίθανο άρωμα και γεύση, μετριάζει[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά Για το σιρόπι Ζάχαρη 2 ποτήρια νερού Νερό 4 1/2 ποτήρια νερού Πορτοκάλι 1 κομμάτι από την φλούδα Κανέλα ξυλάκι 1 τεμ Για τον χαλβά Σιμιγδάλι χονδρό 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΜετά τη βόλτα μας στο δάσος φτιάξαμε στο fuit art cafe ένα γλυκάκι εύκολο αλλά πολύ νόστιμο. Σιμιγδαλένιο χαλβά με ινδοκάρυδο και πορτοκάλι. Έγινε πολύ εύκολα[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΤο πόσο ταιριάζει η σοκολάτα με το πορτοκάλι το ξέρεις ήδη πολύ καλά. Τι θα έλεγες αν το συνδύαζες με αφράτο σιμιγδαλένιο χαλβά; Σε πήρε η κολλητή σου για[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html100 ml λάδι 500 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 200 γρ. κουβερτούρα (λιωμένη σε μπεν-μαρί) Σιρόπι 1080 ml νερό (4 ποτήρια) ξύσμα ενός πορτοκαλιού 400 γρ. ζάχαρη Οδηγίες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr