Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
3/4 νεροπότηρου σησαμέλαιο 2 κ.σ. βούτυρο πρόβειο 2 νεροπότηρα χονδρό σιμιγδάλι 3 νεροπότηρα ζάχαρη 2 νεροπότηρα νερό 2 νεροπότηρα γάλα φρέσκο 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά σιμιγδάλι: 1 ποτήρι χοντρό & 1 ποτήρι ψιλό λάδι: 1 ποτήρι σησαμέλαιο ή ελαιόλαδο κανέλα σε σκόνη: λίγη καρύδια ή αμύγδαλα: προαιρετικά Για το σιρόπι[...]
Πηγή: icookgreek.comΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΟ ΓΛΥΚΟ Ακόμη ένας σιμιγδαλένιος χαλβάς, αυτή τη φορά εμπλουτισμένος με αμυγδαλάκια και βυσσινάκια, απο το γλυκό που φτιάξαμε την περισυνή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΗ παραδοσιακή συνταγή του σιμιγδαλένιου χαλβά είναι μια απλή αριθμητική πρόοδος που δεν την ξεχνάς με τίποτα. 1:2:3:4. Δηλαδή 1 ποτήρι ελαιόλαδο, 2 ποτήρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Αγαπημενο γλυκακι ο χαλβας, ιδιως κατα την περιοδο της Σαρακοστης, εχει την τιμητικη του! Ο χαλβας που σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜοσχοβολάει μέλι και πορτοκάλι!!Είναι πολύ ελαφρύς γεμάτος άρωμα και γεύση !! Υλικά 3/4 της κούπας λάδι ελαφρύ η σησαμέλαιο 1 κούπα σιμιγδάλι χονδρό 1 κούπα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr3/4 νεροπότηρου σησαμέλαιο 2 κ.σ. βούτυρο πρόβειο 2 νεροπότηρα χονδρό σιμιγδάλι 3 νεροπότηρα ζάχαρη 2 νεροπότηρα νερό 2 νεροπότηρα γάλα φρέσκο 2[...]
Πηγή: cooktherapy.gr(photo: Κική Τριανταφύλλη) Χαλβάδες έχουμε πολλούς, Με ένα κλικ εδώ , θα τους βρείτε όλους σε κάθε δυνατή παραλλαγή. Ωρα όμως είναι να δοκιμάσετε και τον[...]
Πηγή: bostanistas.grΧαλβάς σιμιγδαλένιος,σοκολατένιος ,σισαμένιος πορτοκαλενιος!!! Υλικά: 3/4 ποτηριού λάδι Παρθένο Σησαμελαιο, 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό, 3 ποτήρια ζάχαρη,[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr